У День молоді — парад наречених і молодих сімей із дитячими візочками

У День молоді — парад наречених і молодих сімей із дитячими візочками

Якщо міський парад молодих сімей із дитячими візочками у Новограді-Волинському відбудеться вже втретє, то так званий «Парад наречених» — це дебют, інформує управління у справах сім’ї, молоді та спорту.
«Малятко — світле майбутнє мами і татка» — під таким гаслом пройде міська хода молодих мам і татусів із дитячими візочками. Акція покликана привернути увагу молоді до відповідального материнства й батьківства, народжуваності, а також закликає до сімейного відзначення Дня молоді.
Збір учасників у неділю, 30 червня, о 17.00, біля Міського парку культури й відпочинку. Сім’ї, які прийдуть із оригінальними дитячими колясками, отримають подарунки, обіцяють в оргкомітеті заходу — управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради, Молодіжному центрі та молодіжному клубі активного покоління «NІКА».
До того ж, родині, яка найкраще оформить дитячий візочок, сценічно одягнеться тощо, у подарунок від спонсора заходу — сімейний відпочинок у кав’ярні «Фан-кава».
Того ж дня за ініціативи агенції урочистих подій «PRAZDNIK», клубу сучасних жінок «Шпильки», Молодіжного центру та при підтримці управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради вперше у Новограді відбудеться «Парад наречених».
У програмі заходу: хода дівчат та жінок у весільних, вечірніх сукнях, дефіле наречених, виставка весільної атрибутики, супровід байкерів, вітання новостворених сімей. Збір учасників о 17.00 біля центрального входу в Міський парк культури та відпочинку. «Парад» проходитиме по вулиці Шевченка від Парку культури до площі Лесі Українки, де відбудеться святковий концерт.
Для тих, хто бажає долучитися до участі в заході, довідки за телефонами: (093) 598-65-03, (096) 502-62-24.
Підготував Олег БРЮХАНОВ