Поминання 27/2013

Поминання 27/2013







































Ми будемо вічно тебе пам’ятати,

в молитвах святих поминати.


7 липня — рік, як передчасно пішов з життя Дмитро Антонович МІНЬКОВСЬКИЙ


Життя людське, мов тоненька нитка, обривається, зупиняючи людину на життєвій дорозі. Пішовши в інший світ, ти залишив по собі добру пам’ять. Тепла твого серця і душі вистачало для нас усіх. Ти був для нас опорою, порадником, гарним чоловіком і батьком. Весь час турбувався про нас, забував думати про себе. Вічного тобі життя в Царстві Небеснім, спокою твоїй душі та світлої пам’яті від людей.


Дружина, діти



7 липня — 40 днів, як перестало битися серце дорогого і рідного Анатолія Миколайовича БЕЛЯКА


Сорок днів без тебе, а душа ще — із нами… Де взяти сили це горе розвести руками? Не підняти тебе вже з сирої могили, цю біду пережити, дай Боже, нам сили. Поспішав в колектив, до «Крота», на роботу, ми постійно твою відчували турботу. У ці дні всі, хто знав, хай про тебе згадають, а Господь і святі хай гріхи відпускають. Так раптово життя в одну мить обірвалось, наче свічка згоріло, ну як же це сталось? Ми про тебе, рідненький, весь час пам’ятаєм та у Бога для тебе прощення благаєм.


З глибоким сумом дружина, син та вся родина



7 липня — 9 днів світлої пам’яті Миколи Феодосійовича ХИЛЬЧУКА


Ніхто не зміг тебе врятувати, пішов з життя дуже рано. Але світлий образ твій, рідний, ми будемо пам’ятати постійно. Світла пам’ять про тебе назавжди залишиться в наших серцях. Ти життя любив і багато чого хотів встигнути, але надто рано обірвалася нитка, не давши тобі мрії здійснити. Спи спокійно, дорогий.


Вічно сумуючі дружина, діти, зять, онучка та рідні



9 липня минає 5 років, як пішов від нас чоловік, батько, друг Анатолій Олексійович ТКАЧУК


Як швидко плине час. Пішов від нас ти так раптово й дуже рано, ніхто не знав і не відчував біди. Тепер на серці тривожна рана, бо ти ж пішов не на годину — назавжди. Чому життя таке несправедливе? Добрим людям — доля нелегка. Така душа — розумна, добра, мила, а доля випала, немов полин, гірка... Що ж, рідний наш, ти вже не з нами, у світлих спогадах живи. Ми завжди будемо тебе любити і пам’ятати. Нехай Господь оберігає твою світлу і добру душу.


Вічно сумуючі дружина, донька, друзі та родина



8 липня — рік, як немає з нами Ксенії Ничипорівни БАНКОВСЬКОЇ


Якби могла ти довше жити, були б щасливі внуки й діти. Але не в силах ми змінити Господню волю у житті. Таких, як ти, не забувають, таких лиш вічно пам’ятають. Хто забув, — згадайте, хто пам’ятає, — пом’яніть. Царство тобі Небесне та вічний спокій.


Дочка, зять, онуки та правнуки



Є сила, що може забрати з життя,

та з пам’яті рідних — ніколи.


10 липня минає рік, як перестало битися серце Юрія Васильовича ОЛІЙНИКА


Нестерпна в серці рана, і сльози котяться з очей. Господаря не буде в домі нашім, порадника та батька у дітей. Чому життя таке несправедливе? Хорошим людям — доля нелегка. Така душа — розумна, добра, щира, а доля випала, немов полин, гірка… Тож добрим словом і молитвою згадаємо його в цей день. Небесне Царство, спокій вічний нехай дарує Бог та буде пам’ять світла від людей.


З глибоким сумом дружина, доньки, рідні, друзі



8 июля — 40 дней со дня смерти Владимира Романовича РУБЛЁВА


Ты там, где кончается небо, где солнце берёт свой исток, ты там, где никто раньше не был, ты там, где живёт только Бог. Ты там, где кончаются звёзды, где ночь выбирает свой цвет, где в небо впиваются сосны, где мир зарождает рассвет. Опять пелена на ресницах, когда я с тобой говорю. Я в церковь пойду помолиться за светлую душу твою…


Жена, дочь, сын, зять, невестка, внуки: Вова, Саша, Вова



7 липня минає 40 днів, як злетіла білим лебедем у вічну височінь душа прекрасної людини, вірної, доброї дружини, мами, прабабусі Філі Петрівни НАЙДОВСЬКОЇ


Спасибі Вам за турботу, любов, життєву мудрість і ласку. Царство Небесне Вам і вічний спокій. Просимо всіх, хто знав Філю Петрівну, працював з нею, пом’янути її разом із нами.


У глибокій печалі чоловік, дочка, зять, правнуки, всі рідні



25 июня ушёл из жизни Давид Иосифович ШАПИРО


Словами не высказать, слезами не выплакать наше горе. Ты всегда в наших сердцах.


Жена, сыновья, внуки, родственники, знакомые, соседи