Поминання 23/2013

Поминання 23/2013



















































9 червня минає 6 років, як пішов з життя Михайло Павлович ГОРБАНЬ


Ніхто не зміг тебе врятувати, пішов з життя дуже рано. Але світлий образ твій, рідний, ми будемо пам’ятати постійно. Світла пам’ять про тебе назавжди залишиться в наших серцях. Ти життя любив і багато чого хотів встигнути. Але надто рано обірвалася нитка, не давши тобі мрії здійснити.


Сумуючі дружина, діти, онуки, рідні



Рік світлої пам’яті Михайла Тихоновича КОТА


Таких, як Ви, не забувають, таких лиш вічно пам’ятають. Царство Небесне. Вічна пам’ять. Хай свята земля береже Ваш сон.


Сім’ї Горчакових, Забаштів, Добриніних



9 червня минає 10 років, як пішла з життя Віра Максимівна НИЧИПОРУК з села Борисівки


І не забути, і не вернути, і не висловити словами всієї скорботи і печалі. І скільки б не минуло часу, ми будемо завжди пам’ятати, згадувати і молитися за Вас. Низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю Вашою. Царство Небесне, вічний спокій. Хто пам’ятає, — пом’яніть, хто забув, — згадайте.


Любимо, сумуємо, чоловік, діти, онуки, правнуки



10 червня минає 30 днів, як перестало битися серце найкращого друга, чоловіка, батька — Антона Миколайовича ЛЕВИЦЬКОГО


Не вистачає усмішки і слова, і погляду ласкавого й простого. Великий слід у житті ти залишив. І скільки всім добра зробив. Любив життя, любив людей, прожив для друзів і дітей. Пішов достойно в майбуття, тобі не буде забуття. А поки пам’ять житиме в віках, — живим ти будеш у серцях.


Друзі: Цицені, Векленко, Малиновські, дружина, діти



И не забыть, и не вернуть — лишь с болью в сердце жить осталось...


Василий Иванович КАРКАЧ

(24.11.1957-05.06.2009 г.)


А годы летят... Рядом нет тебя, но ты с нами, дорогой наш Человек — во всех деяниях, поступках, воспоминаниях. С каждым годом, днем все ощутимее боль разлуки, осознание, что это навсегда.

Низко склоняем головы перед памятью твоей.


Жена Светлана, сын Вадим, мама, теща



Хто забув, — згадайте, хто пам’ятає, — пом’яніть,

хто може, — помоліться.


7 червня — рік, як обірвалося життя Ольги Михайлівни ФІЛОНЧУК


Не заросте ніколи та стежина, що провела тебе в останню путь, похилиться зажурена калина, і добрим словом люди пом’януть. Лебединим пухом тобі земля і Царство Небесне.


Сумуючі сім’я, рідні



7 червня — рік світлої пам’яті нашої колеги — Ольги Михайлівни ФІЛОНЧУК


Минає час, але Ви вічно будете жити в наших серцях. Нехай у цей день всі, хто знали Вас, згадають і пом’януть. Нехай свята землі береже Ваш вічний спокій. Царство Небесне вам і вічна пам’ять.


Працівники відділу з питань охорони здоров’я Новоград-Волинської міської ради



2 червня пішла з життя Людина з великої літери, наш брат і просто друг — Анатолій ВАЛІНКЕВИЧ


Лише 37 років відміряла йому доля, але встиг він за цей час багато. Раптова невблаганна смерть перервала високий злет прекрасної людини. Не вірить серце, що ніколи більше ми не побачимо вірного друга, щирої, веселої, чуйної людини. Він, як ніхто інший, вмів сприймати і любити життя, цінувати кожну мить, кожен день, у кожній людині бачив тільки хороше. Всі ми будемо пам’ятати його таким завжди — з посмішкою, з теплим доброзичливим поглядом і щедрим на добрі слова. Чомусь у нашому житті таке буває часто, що дуже рано з нього йдуть кращі серед нас. Але залишається світла пам’ять, і саме вона негаснучою зорею осяватиме наші земні дні. Хай буде пухом тобі свята земля.


Сім’ї Карнаух, Жигадло і Костригін



8 червня минає 5 років, як перестало битися серце найдорожчої людини — нашої любої, доброї і найкращої матусі — Ніни Валентинівни СТОЛЯРЧУК


Слова і сльози не спроможні передати всю глибину нашого горя. Ніколи не забути той страшний день, коли підступна хвороба забрала тебе від нас, коли перестало битися твоє щире, турботливе і завжди відкрите людям серденько. Таких, як ти, не забувають, таких лиш вічно пам’ятають. Хай святиться ім’я твоє, наша мамо, і співає душа, не болить. А у серці не гоїться рана, бо життя пролетіло, як мить. Пробач, матусю, за сльозинку кожну, спасибі, що живем на цій землі. І за святу любові іскру Божу, матусе рідна, з нами ти завжди.


Вічно сумуючі доньки, зяті, онук



7 червня минає 5 років, як немає з нами нашого рідного чоловіка, батька, дідуся — Івана Васильовича ЧЕРКЕСА


Ні серце, ні розум не можуть змиритися з тим, що ти більше не повернешся, не підтримаєш, не посміхнешся. Не минає жодного дня, щоб ми тебе не згадували, залишилися тільки сльози і печаль. Спи спокійно, Царство Небесне твоїй добрій душі.


Вічно сумуючі дружина, син, невістка, дочка, зять, онуки, правнучки



4 червня минуло 9 днів світлої пам’яті Юрія Анатолійовича ЛЕВКОВИЧА з села Майстрів


Не виразити словами всієї скорботи й суму. У серцях і пам’яті — завжди ти з нами. Спи спокійно. Царство Небесне твоїй добрій душі.


Сумуючі дружина, діти, онуки, брат Валерій з сім’єю, хрещена мати Раїса, рідні, близькі



8 червня минає 9 днів світлої пам’яті Володимира Михайловича СОЛОДЕНКА


Світла і вічна пам’ять про тебе назавжди залишиться в наших серцях. Хай буде тобі Царство Небесне.


Дружина, діти, рідні