ТОВ ВКФ «Смолка» — переможець регіонального етапу конкурсу «100 кращих товарів України»

ТОВ ВКФ «Смолка» — переможець регіонального етапу конкурсу «100 кращих товарів України»

Районна державна адміністрація, районна рада щиро вітають керівника ТОВ ВКФ «Смолка» Валерія Станіславовича Войцехівського та його колектив із цією високою перемогою на всеукраїнському конкурсі.


Варто відзначити, що підприємство вже було нагороджене дипломом лауреата регіонального етапу Всеукраїн­ського конкурсу якості продукції «100 кращих товарів України». Так, у 2010 році ТОВ ВКФ «Смолка» посіло перше місце в номінації «Продовольчі товари» та увійшло до числа лідерів у галузі «Виробництво фруктових та овочевих соків», визнаних Торгово-промисловою палатою України.
Підприємство займається виробництвом плодоовочевої консервації. А саме — виготовляє огірки та помідори консервовані, соус томатний «Краснодарський», салати закусочні, квашену капусту, абрикосові, яблучні, морквяні, гарбузові, березові соки, гарнірний буряк та моркву.
Наразі на підприємстві працює 13 чоловік, оскільки там сезонна робота, але у перспективі планується збільшувати чисельність працюючих та розширяти асортимент продукції.
rayon.novograd.com.ua