Керівництво району вручило багатодітним матерям почесні відзнаки «Мати-героїня»

Керівництво району вручило багатодітним матерям почесні відзнаки «Мати-героїня»

Ще 51 жінкою, котрі цими днями отримали почесні відзнаки «Мати-героїня», поповнилась численна районна родина матерів, які виховали і вивели у самостійне життя п’ятеро і більше дітей.


Вітаючи матерів-героїнь із присвоєнням почесного звання, очільник району Сергій Лавренюк побажав жінкам побільше хороших світлих днів у їхньому житті, довголіття, благополуччя, родинного тепла та радості від дітей і онуків.
«Надзвичайно приємно вітати наших матерів-героїнь, яких у районі проживає більше семисот, — відзначив Сергій Іванович у вітальному зверненні. — Основне для матері — щастя її дітей, а у влади головне завдання — зробити все належне, щоб багатодітні родини не знали проблем, жили у достатку та злагоді».
Слова сердечної вдячності Президентові України, народному депутату України В.М.Литвину, керівництву області та району від усіх героїнь висловила Антоніна Анатоліївна Витязь, яка виховує шестеро дітей. Антоніна Анатоліївна подякувала за високу державну нагороду, за постійну допомогу багатодітним сім’ям.
Сьогодні у Новоград-Волинському районі проживає 741 матір, які носять почесне звання «Мати-героїня» за виховання 5 і більше дітей, із них — 140 отримали відзнаки у цьому році.
Усі нагороджені матері отримають одноразову винагороду в сумі 10 прожиткових мінімумів для працездатних осіб. У 2013 році ця сума становить 11470 грн.