На єдину вакансію — два претенденти: «Авангард» і «Титан»

У матчі 8-го туру чемпіонату області з футболу (Північна група), що відбувся минулої суботи, «Авангард» поступився на виїзді команді «Руден» із Черняхова з рахунком 0:2, цим самим ускладнивши своє й до того непросте турнірне становище.
Якщо «Авангарду» зарахують технічну перемогу в календарному матчі з ФК «Ємільчине», який не відбувся з вини гостей (ємільчинська команда не прибула на гру), то новоградці зрівняються за очками з іршанським «Титаном». При цьому, маючи одну гру в запасі — на виїзді із олевським «Штурмом».
Тож для того, щоб випередити «Титан» і пробитися у наступне коло чемпіонату, «Авангарду» вистачить і нічиєї. Втім, останні результати команди свідчать, що зробити навіть це буде непросто. Водночас на руку новоградцям може зіграти відсутність достатньої мотивації у суперника, оскільки «Штурм» уже втратив усі шанси на вихід до фінальної «пульки».
Тим часом уже відомо сім із восьми команд, що продовжать боротьбу за чемпіонство. Як повідомляла газета «Звягель» у минулому номері, у Південній групі чотири перших місця посіли «Полісся» (Городниця), «Шкіряник» (Бердичів), «Керамік» (Баранівка) і ФК «Бердичів». У Північній групі забезпечили собі участь у наступному раунді ФК «Коростень», «Руден» (Черняхів) і «Спартак» (Володарськ-Волинський).
Олег БРЮХАНОВ