Новоградське управління праці поступилося лише Баранівському

Новоградське управління праці поступилося лише Баранівському

Продовжуються обласні галузеві спартакіади Житомирщини, які щороку організовує та проводить Житомирська обласна рада ФСТ «Спартак». Нещодавно на фінальні змагання до Житомира прибуло 30 команд працівників соціальної сфери. Новоград-Волинський представляло управління праці та соціального захисту населення. Очолювала команду керівник управління Лариса Шутова. Змагання проводилися з настільного тенісу, швидких шахів, шашок, легкої атлетики, волейболу.
У попередні два роки команда з Новограда займала перші місця. Цьогорічний виступ теж був вдалим. Поступившись лише Баранівці, наша команда посіла друге місце у загальнокомандному заліку.
Впевнено відіграли шахісти. Перші місця в особистому заліку посіли Микола Малиновський та Наталія Довбаш. Змагання з настільного тенісу виграв Олександр Лавренчук. Четверте місце — в Ірини Єкатеринчук. У шашках перемогу здобула Тетяна Сидорчук.
Цікаво й видовищно проходили змагання з волейболу.
Команду підбадьорював її капітан, досвідчений волейболіст Олексій Валага. Слід зауважити, що команда була змішана і складалася з чоловіків та жінок. На жаль, у напруженій фінальній грі не вдалося перемогти команду з Коростишева. Тож наші гравці отримали срібні нагороди.
Призери та переможці в особистому заліку були нагороджені медалями та грамотами, кубками у загальнокомандному заліку і в командному заліку зі швидких шахів і волейболу.
Відзначимо також вдалий виступ команди Новоград-Волинського району, яка в боротьбі за третє місце випередила команду з Малина.
В.БОРИСЮК, голова Новоград-Волинської міської ради ФСТ «Спартак»