Весілля «під ключ», боксерський турнір чи «дівишник» — вони організують усе!

АГЕНЦІЯ СВЯТ «СВАДЕБНЫЙ ПЕРЕПОЛОХ» ВІДКРИЛА ОФІС У «НАУТИЛУСІ»
З вигляду вони — звичайні симпатичні дівчата — Вікторія Жилкова та Ярослава Кучер. Але варто заговорити з ними про роботу — і починається справжній «переполох» ідей, планів і розповідей про те, що вони вже зробили за півроку (!) роботи. Дівчата навіть назву для своєї агенції обрали відповідну — «Свадебный Переполох». Проте не лише весілля можуть зробити таким, що запам’ятається феєрверком емоцій. Адже нещодавно створена агенція займається організацією будь-яких свят, і навіть звичайний буденний день тут уміють зі знанням справи перевернути «з ніг на голову». Звісно, у приємному сенсі!

Відкриття власного офісу відзначили гучною закритою вечіркою. Запрошення вартістю у двісті гривень, щоправда, наші люди не хапали «гарячими», втім ті, хто у день презентації агенції прийшов у ресторан «Плаза», жодним чином не пошкодували і оригінально провели час. У вартість запрошення увійшов увесь святковий «фарш»: фуршет, музично-розважальна програма, насичена гумором «під зав’язку», пародії, «інтерактивчики» з гостями та головна подія — прем’єра комедійного клубу «Co.mix» з Рівного.
Ті, хто люблять відпочивати за межами Новограда, у якому, в принципі, змістовно відпочити нема де, щось подібне у клубах вже бачили — лише дискотека і «градуси» сьогодні вже мало кого цікавлять. Тож дівчата з агенції довели: вони не лише в курсі модних розважальних тенденцій, а й продемонстрували майстер-клас з їхньої організації. Бо, окрім гумору, глядачам презентували пі-джей шоу від рівненського «Капризу», а музичний настрій на дискотеці «зміксував» ді-джей Pioneer з Луцька.
Починали Вікторія та Ярослава з новорічних свят. Спочатку пошили костюми Снігуроньок, а, заробивши перших чотириста гривень, — «назбирали» ще й на костюм Діда Мороза. Потім ініціювали благодійну акцію: через Інтернет зібрали подарунки для малечі з Будинку дитини, ще й погралися з ними. Благодійні заходи, до речі, збираються проводити систематично.
Тепер вони організовують будь-що: від гангстерських, морських чи інших тематичних вечірок — до весілля «під ключ». Їхні клієнти з Фінляндії, вирішивши побратися у Новограді, приїхали сюди за тиждень, і їм залишилося лише придбати вбрання для нареченої і нареченого. Абсолютно усе — від бокалів, короваю — і, закінчуючи оформленням залу, запрошенням музикантів і розвагами для гостей, — організував «Свадебный Переполох». Ще й навчають молодят весільному танцю і організують феєричний «мальчишник» чи «дівишник».
Що саме організовувати, — здається, для них немає неможливого. Вони креативно можуть підійти і до боксерського турніру, і до відкриття бару, і до днів народжень чи дитячих дискотек, у тому числі — на виїздах. Варіантів святкувань пропонують безліч: чи це зустріч з пологового, чи привітання від мультяшних героїв у школі з нагоди дня народження.
Співпрацюють зі столичними дизайнерами, фотографами, відеооператорами, танцювальними колективами з інших міст, ще й дають можливість підзаробити знайомим спеціалістам: хтось займається фуршетними столами, хтось — повітряними кульками, ще хтось — зустрічає і розсаджує у залі гостей. Кожен займається своїм напрямком роботи, через що із замовника повністю знімається увесь «головний біль» з організаційних питань. Як кажуть, свято для того, щоб відпочивати.
Юлія КЛИМЧУК