З «Едельвейсу» — із зарядом бадьорості!

Вісімнадцять вихованців відділення волейболу Новоград-Волинської ДЮСШ з 8 по 25 серпня побували в оздоровчому таборі «Едельвейс», що розташований у містечку Микуличин на Івано-Франківщині. Це перший такий візит місцевих волейболістів у Карпати, адже зазвичай літня спортивно-оздоровча зміна проходила у Криму, в місті Саки.
Як розповів «Звягелю» старший тренер-викладач ДЮСШ Михайло ОЛЕНДЕР, перебування в Карпатах подарувало безліч приємних вражень: «Погода, умови проживання, харчування — усім залишилися задоволені. Крім дворазових щоденних тренувань, кожного дня на учнів чекала цікава програма — походи в гори, підйом на Говерлу, культурно-масові заходи».
Значною мірою поїздка стала можливою завдяки путівкам, отриманим від Фонду соцстраху. Батьки оплатили частину вартості путівки. Щоправда, четверо із групи їздили за власний рахунок.
Відділення волейболу Новоград-Волинської ДЮСШ щорічно відвідують близько 200 юнаків і дівчат. Вже 27-29 вересня на вихованців 2000-2001 років народження чекають відповідальні змагання — чемпіонат області, що проходитиме у Житомирі. Потрібно тримати марку, адже в цьому році новоград-волинська команда (1999-2000 р.н.) посіла високе шосте місце на чемпіонаті України. Тренер має надію, що фундамент спортивної підготовки, закладений влітку, допоможе юним волейболістам і надалі досягати спортивних висот.
Олег БРЮХАНОВ