Як не потрапити до рук шахраїв і підключити газ законно

Послуги з газифікації, а саме — приєднання до газових мереж. Встановлення, заміна та перестановка газового обладнання на території Житомирської області надаються фахівцями ПАТ «Житомиргаз». Жертвами шахраїв, які представлялися працівниками ПАТ «Житомиргаз», стали жителі Любарського району. Сторонні особи незаконно надавали послуги, втручаючись до систем газопостачання. Наразі проти порушників відкрито кримінальне провадження.
Щоб не потрапити до рук шахраїв, просимо громадян, які мають на меті здійснити газифікацію житла чи іншого приміщення, звертатися до Новоград-Волинського УЕГГ ПАТ «Житомиргаз», що має дозвільні документи на здійснення проектних і монтажних робіт при приєднанні до газових мереж.
Посвідчення співробітника Новоград-Волинського УЕГГ ПАТ «Житомиргаз» обов’язково має підпис начальника Новоград-Волинського УЕГГ та засвідчене печаткою. Також перевірити, чи насправді особа працює в управлінні газового господарства, можна за тел: 2-43-16.
Користуючись послугами сторонніх осіб, які не мають спеціальних дозволів, ви ставите під загрозу цілісність свого житла та власного здоров’я. Крім того, заплативши за неякісні послуги, ви не отримаєте газ у вашу домівку, оскільки роботи з газифікації можуть здійснювати лише фахівці.
Замовити послуги з приєднання до газових мереж, зі встановлення, заміни та перестановки газового обладнання ви можете за тел.: 2-43-16 або за адресою: м.Новоград-Волинський, вул.Зарічна, 12. Вартість послуги зі стандартного приєднання до газових мереж визначена Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики України, і є фіксованою.
ПАТ «Житомиргаз»