Міліція тиждень шукала зниклого підлітка, котрий ішов залізничними коліями з Рівного у Новоград

Понад сім діб правоохоронці Рівненського міськвідділу міліції розшукували 17-річного Сашу С., котрий 14 жовтня пішов із навчального закладу в м.Рівне, в якому навчався, і з’явився аж 21 жовтня у батьків у Новограді-Волинському. Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Рівненській області.
Юнак навчається на першому курсі одного з вищих навчальних закладів Рівного, проживає з одногрупниками в гуртожитку. Того дня, близько 14.00, 17-річний Олександр пішов із останньої пари і зник. Батьки, стурбовані тим, що хлопчина не відповідає на телефонні дзвінки, упродовж двох діб звернулись до правоохоронців.
«За даним фактом було порушено кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Навмисне вбивство) Кримінального кодексу України. Працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей Рівненського міськвідділу УМВС провели низку заходів, щоб встановити місцезнаходження неповнолітнього Олександра. Було опитано коло близьких родичів і знайомих Саші. Однак пошуки не дали результату», — зазначив начальник Рівненського міськвідділу УМВС в області Руслан Мельник.
Хлопчина розповів, що весь цей час він йшов із Рівного додому — в Новоград-Волинський:
«Я хотів побувати у тих місцях, які раніше не бачив, тому й відправився подорожувати. Впродовж семи днів ішов поблизу залізничних колій, ночував у покинутих будинках і скиртах сіна. Я пройшов пішки близько 200 кілометрів по території Рівненської, Хмельницької і Житомирської областей. На продукти харчування витратив усього 24 гривні. А телефон був вимкнений, бо зламалась сім-картка. Шкода, що пропустив навчання і що батьки хвилювалися», — розповів Олександр.
За матеріалами «Житомир.info»