Пам’ятну відзнаку вручав чемпіон світу

Пам’ятну відзнаку вручав чемпіон світу

1-3 листопада у місті Гайсині, що на Вінниччині, пройшов традиційний Всеукраїнський турнір із греко-римської боротьби, присвячений майстрам спорту Гайсинщини. На запрошення організаторів відгукнулися команди з Вінницької, Сумської, Рівненської, Житомирської, Київської, Харківської областей та із Криму.
Новоград-волинці серед 250 учасників не пасли задніх, виборовши чотири призових місця. Чемпіоном турніру у ваговій категорії до 41 кг став Ілля Процюк, за що був нагороджений кубком, медаллю і грамотою.
Друге місце у ваговій категорії до 41 кг посів Сергій Власюк. А в категорії до 47 кг теж срібним призером став Андрій Гузик. До речі, його визнали кращим спортсменом турніру у номінації «За волю до перемоги». Пам’ятний кубок Андрій отримав із рук чемпіона Європи і світу, майстра спорту міжнародного класу з греко-римської боротьби Віктора Смірнова.
Пробився у призери також Дмитро Янковський. У нього — третє місце в категорії до 32 кг.
Відзначимо, що всі новоград-волинські призери цих змагань — учні ЗОШ №6.
За крок до призової трійки поступилися суперникам Іван Молітвін, Олександр Ващенко, Андрій Сусловець, Максим Назарук. Вони посіли п’яті місця у своїх категоріях, — повідомили газеті «Звягель» тренери команди А.Г.Пукас і А.В.Назарчук.
Олег БРЮХАНОВ