Вітання 46/2013

Вітання 46/2013















































































ПОДЯКА


Сердечно дякую організаторам і учасникам творчого вечора в Музеї родини Косачів на честь мого 80-річчя. А також усім, хто привітав мене з ювілеєм нагородами, подарунками, чудовими квітами та щедрим побажанням щастя. А щастя — це коли тебе розуміють, і ти відчуваєш людські єднання та підтримку «на відстані душі, на відстані самого серця». І ти дякуєш Богові за своє земне життя.


Жанна ВАСИЛЕНКО, ветеран-педагог, почесний громадянин міста, почесний пошуковець України



17 листопада святкує перший 5-річний ювілей Назар Миколайович ІЛЬЧУК


Такий син — це просто диво, все складається щасливо, даруєш втіху і розраду, міцну опору і пораду. Розумний, чуйний і вродливий будь, Назарчик, радісний, щасливий. Успіхів, дружби і кохання, нехай здійсняться всі твої бажання.


Тато, мама, сестрички Богдана і Машуня



12 ноября — День рождения у Зои Ивановны ГОРБАТЮК из с.Стриева


Желаем быть вседа счастливой: где счастье — там и красота, а женщина с улыбкой милой — прекрасней, чем сама весна.


С любовью муж, дочки



15 ноября празднует своє 30-летие Александр Сергеевич БАГРОВ


Любимого мужа, прекрасного папу Спешим в День рожденья поздравить скорей. Пусть будет светла твоя славная дата от искренних слов и улыбок друзей. Тебе мы желаем с большою любовью прекрасних деньков и счастливых минут. Достаток, удача, успех и здоровье всегда пусть с тобою по жизни идут!


С любовью жена Наташа и дочки Настя и Юля



15 листопада святкує 30-річчя Олександр Сергійович БАГРОВ із села Маковиці


Хай гарно працюється, добре живеться, все вміється, множиться і додається. Здоровья міцного, щастя без краю. Усього найкращого щиро бажаємо!


З повагою родина Багрових



17 листопада святкує перший День народження наш дорогенький синочок, братик, внук — Михайлик БОНЯР


Хай буде життя твоє, схоже на казку, хай Бог тобі все, що ти хочеш, дає. Ісус Христос хай тебе береже, а Ангел-охоронець за руку веде. Хай сонечко для тебе яскраво засяє, струмочок веселу пісню співає, матуся смачненький тортик спече, з Днем народження щиро вітаємо тебе.


З любов’ю мама Оксана, тато Вова, сестричка Альона, бабусі, дідусі



Цими днями відзначає славний ювілей прекрасна людина — Олександр Омелянович КУЧИНСЬКИЙ


Зичимо імениннику міцного здоров’я, миру, радості і любові, добра, щастя, сімейної злагоди і достатку. На довгий вік, на многії літа, на шану від людей, тепло родинне стелися, доле, крізь усе життя, лише добром для доброї людини.


З повагою колектив Вашої ЗОШ №3



14 листопада вітаємо з 60-літнім ювілеєм коханого чоловіка, гарного татуся та улюбленого дідуся — Володимира Мефодійовича КОВАЛЬЧУКА


У цей святковий світлий день, коли настав твій ювілей, ми щиро тебе вітаємо, добра і щастя тобі бажаємо. Хай обминуть тебе тривоги, хай Бог дасть щастя на путі, хай світла, радісна дорога щасливо стелиться в житті. Тож не старій і не знай в житті ні смутку, ані бід, у серці молодість плекай, живи до ста щасливих літ! Бажаємо світлої радості й сили, ласкавої долі, добра і тепла, щоб ласку тобі слало небесне світило, здоров’ям наповнила рідна земля. Прийшла до тебе ця знаменна дата в калиновім намисті літ, слова найкращі хочем передати й низький і щирий шлем привіт!


Дружина, дочки, зяті та онуки



18 ноября отмечает 20-летие Артём КАЧЕРУК


Желаю тебе я надёжных друзей, в рождения День, непременно, — гостей! Веселье пусть будет, и шутки, и смех, сынок, ты для мамы, поверь, лучше всех. Желаю отличной учёбы, сынок, и счастье придёт пусть к тебе на порог. Чтоб в жизни всегда тебе, милый, везло, и в сердце пусть будут любовь и тепло!


С любов’ю мама, братик Кирилл



13 ноября отмечала свой юбилей прекрасная женщина — Надежда Александровна ПАСТУШЕНКО


Нет! Женщина не виновата, когда приходит эта дата. Тут календарь всему виной. А Вы, всем датам вопреки, всё так же молоды душой, стройны, изящны и легки. Мы Вам желать не будем много, достоинств Ваших всех не счесть. так оставайтесь, ради Бога, всегда такой, какой Вы есть. А возраст — это не беда, переживём все юбилей. Ведь в жизни главное всегда, — чтобы душою не старели!


Коллектив кафе «Зустріч»



12 листопада відзначив 60-річний ювілей коханий чоловік, турботливий батько та дідусь — Валерій Іванович ЛОПАТЮК


З Днем народження вітаєм — щастя, радості бажаєм. А здоров’ячка — найбільше, бо без нього жить найгірше. Любові тобі, достатку, добра. Ми завжди поруч з тобою.


З любовью дружина, діти, онуки



14 листопада святкувала День народження прекрасна жінка, чудова дружина, чуйна матуся — Алла Володимирівна ЧЕРНЯШУК


Усмішки чарівної сила висвітлює риси твої, тож людям привітна і мила, жадана й кохана в сім’ї. Хай серце твоє не старіє на довгі, щасливі літа! Усіх, ніби сонечко, гріє любов твоя ніжна й свята. За тебе цей келих піднімаєм та щастя від серця тобі ми бажаєм!


З любов’ю та повагою мама, чоловік, діти, куми Веселики



12 листопада святкувала 90-річний ювілей найдорожча нам людина — Анастасія Іустинівна ЛАЗЕБНИК із села Колодянка


У цей святковий світлий день, коли настав Ваш ювілей, ми щиро Вас вітаємо, добра і щастя Вам бажаємо. Хай обминають Вас тривоги, хай Бог дасть щастя на путі, хай світла, радісна дорога щасливо стелиться в житті! Тож не старійте і не знайте в житті ні смутку, ані бід, у серці молодість плекайте, живіть до ста щасливих літ! Бажаємо світлої радості й сили, ласкавої долі, добра і тепла. Щоб ласку Вам слало небесне світило, здоров’ям наповнила рідна земля.


З повагою син, невістка, онуки, правнуки та вся рідня



17 листопада вітаємо з прекрасним ювілеєм Олександра Вікторовича ЯСІНСЬКОГО


Бажаємо всього найкращого у твоєму квітучому житті. Нехай кришталева ваза твоєї молодості буде наповнена чистою водою, в якій ніколи не в’януть білі лілії вірності, червоні троянди кохання і скромні ромашки надії. Нехай твоє життя буде квітучим садом, а серце твоє буде бутоном прекрасних троянд, який розкривається перед добром і закривається перед злом.


З любов’ю батьки, брат Віктор, кохана Світлана



14 листопада славне 55-річчя відзначив Сергій Миколайович ПЛОТНІКОВ


Хоч осінь стоїть на порозі, та все ж — це пора золота. Від щирого серця усі Вам бажаємо мудрості, сили, достатку й добра. Хай сонечко щедро Вам світить в віконце, а лихо усяке повз дім проліта. Здоров’я міцного і Божої ласки Вам зичим на довгі і мирні літа.


З повагою колектив ТОВ «Райенерго»


 

Шановні працівники агропромислового комплексу Новоград-Волинського краю! Щиро вітаємо Вас із професійним святом!


17 листопада в Україні відзначається День працівників сільського господарства.

Ми з великою повагою ставимось до всіх, хто обрав цей відповідальний фах. Ваша праця завжди була і залишається визначальною складовою розвитку держави, запорукою її процвітання. Завдяки вашим наполегливим зусиллям, забезпечується добробут і благополуччя кожної людини.

Велика подяка вам за невтомну, самовіддану та сумлінну працю! Від усієї душі бажаємо вам усіляких життєвих гараздів, міцного здоров’я, злагоди та сімейного затишку! Хай примножуються ваші трудові успіхи та обходять вас стороною природні стихії.


Володимир ЗАГРИВИЙ, міський голова

Сергій ЛАВРЕНЮК, голова районної державної адміністрації

Франц ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради


 

Від щирого серця вітаємо студентську молодь Новоград-Волинщини зі святом!


17 листопада студентство всього світу відзначає Міжнародний день студента. Майбутнє належить молодим, сповненим енергії, з активною життєвою позицією людям.

Новоград-волинські студенти, які навчаються у вищих навчальних закладах І-ІІ рівня акредитації — Новоград-Волинському медичному коледжі, промислово-економічному технікумі, економіко-гуманітарному коледжі, професійному ліцеї — поряд із навчанням та здобуттям професії є активними учасниками молодіжного життя міста, ініціаторами соціальних, благодійних та розважальних акцій.

Бажаємо нинішньому і наступним студентським поколінням творчого натхнення, наполегливості, успіхів і злетів у навчанні та житті! Щастя, злагоди й любові, дорогі студенти!


Володимир ЗАГРИВИЙ, міський голова

Сергій ЛАВРЕНЮК, голова районної державної адміністрації

Франц ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиросердечно вітаємо працівників радіо, телебачення та зв’язку Новоград-Волинського краю!


У наш час інформаційна сфера відіграє важливу роль як у житті держави, так і у житті кожної людини. Стрімкий розвиток засобів комунікації та інформаційних технологій, телебачення і радіо є невід’ємною складовою сьогодення.

Вітаємо всіх тих, чия благородна праця забезпечує одне з основних прав громадян — право на отримання інформації. Бажаємо вам професійних успіхів, творчої наснаги, душевного комфорту, втілення нових ідей. Щастя, радості у повсякденній роботі, міцного здоров’я, добробуту і благополуччя вам і вашим родинам!


Володимир ЗАГРИВИЙ, міський голова

Сергій ЛАВРЕНЮК, голова районної державної адміністрації

Франц ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Сергія Миколайовича ЛИСЮКА — 17.11.1969 р.н.

Бориса Миколайовича МАЛЕЦЬКОГО — 18.11.1951 р.н.

Ігоря Олександровича САМОЙЛЕНКА — 20.11.1961 р.н.

Євгенію Кузьмівну ГРЕЧКОСІЙ — 15.11.1925 р.н.

Андрія Івановича ДРАПІКОВСЬКОГО — 17.11.1936 р.н.

Ганну Станіславівну ГОДЛЕВСЬКУ — 18.11.1948 р.н.

Валентину Йосипівну БАЩУК — 18.11.1938 р.н.

Родіона Омеляновича КЛИМЕНТЕНКА — 20.11.1921 р.н.

Інну Олександрівну ЛЕГУН — 21.11.1936 р.н.


В.Загривий, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни