Вітання 44/2013

Вітання 44/2013































































28 жовтня 81-й рік народження зустріла дорога наша мати, бабуся, прабабуся — Олександра Василівна МЕЛЬНИЧУК із села Велика Деражня


Прийміть низький уклін від нас за те, що втоми Ви не знаєте, що душу нам віддаєте, за руки Ваші роботящі, за те, що Ви для нас — найкращі! Всією ріднею ми Вас вітаємо і дуже сердечно бажаємо: ну хоч до ста років прожити зумійте, Ви нам так потрібні усім, зрозумійте. Ми дякуєм Богу, що Ви у нас є, хай сили й здоров’я Він Вам додає.


З любов’ю і повагою син Григорій із сім’єю



3 листопада вітаємо з 50-річним ювілеєм дорогу нашу, ріднесеньку маму, бабусю, хрещену — Аллу Андріївну СВІЖЕВСЬКУ


Здоров’я Вам, сімейного затишку, благополуччя! Нехай Ваші очі завжди сяють від щастя, а посмішка — не сходить з обличчя. Ніжно обіймаємо і цілуємо.


Ваш син Сергій з дружиною та онуками — Настею, Машею та Пашею



6 листопада зустрічатиме 55-річний ювілей Тамара Володимирівна КОЛЯДЕНКО


Колектив магазину «Гостинець» щиро вітає ювілярку. Мабуть, ще слів ніхто і не придумав, щоб в них вмістити щиро все про Вас. Ви — доброта, порядність, скромність, ми дуже любимо і цінуємо Вас. Бажаємо, щоб серце зігрівало тепло, щоб завжди в душі панувало добро, краси і наснаги, здоров’я без ліку, і довгого-довгого, щедрого віку!



7 ноября исполняется 9 лет дорогой правнученьке — Каролине СУПРУН


Девять лет тебе уже, так приятно на душе. Очень быстро ты растёшь, как цветочек, ты цветёшь. С Днём рожденья поздравляю, в жизни — сказки пожелаю. Пусть все сбудутся задумки, и конфет тебе три сумки. Так прекрасен этот мир, в твою честь — сегодня пир. Так желаю я тебе: будь счастлива на Земле.


Прабабушка Галя из Чижовки



4 листопада відзначатиме прекрасний ювілей Наталія Володимирівна ВЕСЕЛИК


Наша мила і люба, найкраща у світі, бажаємо щастя, даруємо квіти. Щоб сонце і зорі плекали тепло і щоб завжди здоров’я у тебе було. Щоб смутку не знала, ми просимо долі, добра тобі й радості, щастя доволі. Бо людям для щастя багато не треба — сімейного затишку й мирного неба.


З любов’ю та повагою чоловік, син, мама, хрещеники, куми Черняшуки



2 листопада 75-річний ювілей зустрічає Галина Петрівна КОВАЛЬЧУК із села Теснівки


День сьогодні гарний і поважна дата, бажаєм здоров’я багато-багато. Хай щастя і мир залишається в хаті, хай горе обходить завжди стороною, а радість приходить і ллється рікою. Хай Матір Божа Вас охороняє, а Господь сили посилає на довгий вік, на многії літа.


З повагою сім’ї Коржовських, Возняків



31 жовтня святкувала ювілей методист Новоград-Волинського професійного ліцею — Лідія Василівна ГОДУН


Прийшла до Вас ця знаменна дата в калиновім намисті літ, слова найкращі хочем передати і щирий шлем привіт! Бажаємо щастя, добра і тепла, хай будуть достаток і добрі діла. Здоров’я міцного, щастя без краю, усього найкращого щиро бажаєм. Хай пісня дзвінка виграє на вустах, хай смутку не буде ніколи в очах. А вашу мрію й працю повсякчас лиш визнання вінчають.


З повагою колектив ліцею



29 жовтня відзначила 70-ліття Ольга Григорівна КОСЯНЧУК


Хай здоров’я, радість і достаток сиплються, немов вишневий цвіт, хай малює доля з буднів свято і дарує Вам багато літ!


Куми Сергій та Валентина з Вінниці


 

31 жовтня святкувала День народження прекрасна жінка, вчитель початкових класів гімназії імені Лесі Українки — Оксана Миколаївна ГОНЧАРУК


Із Днем народження вітаємо, добра, щастя й успіхів у всьому бажаємо. Хай поряд з Вами лиш радість сміється, все, що задумали, хай Вам удається. А очі малят лиш любов Вам дарують, творчість і мудрість в роботі панують. Бажаємо всього, що Вам забажається, нехай кожна мрія неодмінно збувається.


З повагою і любов’ю учні 1-В класу та вдячні батьки


 

29 жовтня святкував 50-річчя Микола Євгенович НАЙДЮК із села Пилиповичі


Добра бажаєм і здоров’я, як чисте небо голубе. Ми із великою любов’ю усі вітаємо тебе. Хай обминуть тебе тривоги, хай щастя буде на путі, хай світла, радісна дорога щасливо стелиться в житті.


З повагою сестри Тамара, Любов, брат Володимир, кума Галина та їхні сім’ї


 

Вітаємо з Днем працівників соціальної сфери директора терцентру — Я.В.ЦИБУ, завідуючу ВСД — О.А.МАРЕКІНУ, соціальних працівників — Л.А.КОВАЛИШИНУ та Г.Л.ШКАБАРУ.


Натхнення вам у такій, край необхідній, роботі, сил, здоров’я.


З повагою інвалід війни І групи В.Н.Круковець, учасники війни В.А.Данильчук, Н.Г.Шевелюк, інвалід І групи М.М.Венгер


 

Шановні працівники соціальної сфери Новоград-Волинщини!


Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята.

Це свято є свідченням високої оцінки державної ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин. Це свято тих, хто постійно опікується проблемами людей, забезпечує їх потреби.

Щиро дякуємо вам за сумлінну працю! Бажаємо вам благополуччя, злагоди і домашнього затишку, невичерпної життєвої енергії. Нехай вас завжди супроводжують милосердя та доброта, бажання та спроможність бути корисними людям!


Володимир ЗАГРИВИЙ, міський голова

Сергій ЛАВРЕНЮК, голова районної державної адміністрації

Франц ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради


 

Шановні працівники та ветерани інженерних військ Новоград-Волинщини!


Сердечно вітаємо вас зі святом — Днем інженерних військ!

Щорічно військові інженери демонструють високий рівень технічної майстерності, залучаються до ліквідації наслідків стихійних лих та аварій, проведення рятувальних робіт, виконують державні завдання, пов’язані зі знешкодженням та знищенням вибухонебезпечних предметів. 12-й інженерний полк нашого міста стійко утримує славу майстрів інженерного мистецтва, високих фахівців-методистів, є школою досвіду майстрів інженерної справи та бойового навчання.

З нагоди свята висловлюємо глибоку шану і вдячність усім, хто має відношення до цього свята! Бажаємо міцного здоров’я, успіхів на професійній ниві та нових звершень у почесній справі служіння українському народові.


Володимир ЗАГРИВИЙ, міський голова

Сергій ЛАВРЕНЮК, голова районної державної адміністрації

Франц ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради


 

Шановні працівники залізничного транспорту Новоград-Волинського краю!


4 листопада в Україні традиційно відзначається День залізничника. Від щирого серця вітаємо вас із професійним святом!

У наш час швидкими темпами розвивається українська залізниця, тим самим забезпечуючи потреби населення у перевезеннях. Завдяки сумлінній праці наших провідних спеціалістів, які завжди відзначаються професійною майстерністю, самовідданою працею та почуттям високого громадянського обов’язку, залізниці донині залишаються ефективним транспортним сполученням.

У день професійного свята бажаємо вам, шановні залізничники, міцного здоров’я, щастя, добра і благополуччя. Нехай на життєвих та професійних перехрестях вас завжди супроводжує зелене світло!


Володимир ЗАГРИВИЙ, міський голова

Сергій ЛАВРЕНЮК, голова районної державної адміністрації

Франц ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Василя Михайловича СЕВЕРИНКА — 02.11.1925 р.н.

Миколу Володимировича ПОДИМАЛКІНА — 03.11.1956 р.н.

Василя Максимовича СТУЖЕНКА — 04.11.1924 р.н.

Василя Прохоровича ПОЛІЩУКА — 04.11.1931 р.н.

Жанну Іларіонівну ВАСИЛЕНКО — 05.11.1933 р.н.

Тетяну Миколаївну КЛИМЧУК — 06.11.1947 р.н.

Ананія Івановича РУСЕНЬКОГО — 07.11.1922 р.н.

Володимира Васильовича ЮРІНА — 01.11.1942 р.н.

Анатолія Олексійовича П’ЯНКОВА — 07.11.1935 р.н.

Дмитра Андрійовича ЛЯШЕНКА — 07.11.1946 р.н.


В.Загривий, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.Шевчук, голова Спілки ветеранів афганської війни