Мікроавтобус зіткнувся з рейсовим автобусом

Мікроавтобус зіткнувся з рейсовим автобусом

О 7.30 18 листопада до чергової частини УДАІ УМВС Житомирщини надійшло повідомлення про те, що на 94 км автодороги «Київ-Чоп» мікроавтобус зіткнувся з рейсовим автобусом «Неоплан».


У результаті ДТП постраждали водій та двоє пасажирів «Опель Віваро», повідомляє СЗГ УМВС України в Житомирській області.
За вказаною адресою терміново виїхали працівники ДАІ та слідчо-оперативна група Коростишівського РВ УМВС.
На місці пригоди було встановлено, що обидва транспортні засоби — міжнародний рейсовий автобус «Неоплан» сполученням «Калінінград-Одеса» та мікроавтобус «Опель Віваро» — рухалися у попутному напрямку до Києва. За попередніми даними, водій «Опеля», 22-річний житель Бердичівського району, здійснюючи випередження автобуса по лівій дорожній смузі, не впорався з керуванням і зачепив «Неоплан» правим дзеркальцем заднього виду. Внаслідок цього, водій «Опеля» остаточно втратив керування. У результаті обидва транспортні засоби опинилися в кюветі.
За словами заступника начальника УДАІ УМВС України в Житомирській області Ростислава Андрощука, у «Неоплані» знаходилися двоє водіїв і 10 пасажирів. У мікроавтобусі «Опель Віваро», окрім водія, знаходилися його 20-річна сестра та 43-річний батько. Вони перебувають у шоковому стані. Чоловікам вдалося самостійно вибратися з мікроавтобуса, молоду жінку із салону визволили працівники МНС.
Ніхто з пасажирів автобуса міжнародного рейсу не постраждав і не потребує шпиталізації. Люди, які перебували в «Опелі», наразі доставлені до лікарні, де їм була надана необхідна медична допомога.
«Рупор Житомира»