Хроніка 52/2013

ВКРАВ У ПЕНСІОНЕРКИ ДОШКИ
16 грудня із сараю місцевої жительки (по вул.Гранітній) хтось викрав шість дошок. Крадія знайшли. Ним виявився непрацюючий 36-річний сусід старенької.
ПРОДАТИ КИЛИМИ НЕ ВДАЛОСЯ
18 грудня з однієї з осель, що в с.Наталівка, невідомі викрали два килими, загальною вартістю 1000 гривень.
У ході першочергових заходів працівниками міліції було встановлено, що дану крадіжку вчинили місцеві жителі, один з яких раніше притягався до кримінальної відповідальності. Крадене майно у зловмисників вилучили.
ПОРУШИЛИ ПРАВИЛА І ДОДОМУ НЕ ПОВЕРНУЛИСЯ
19 грудня до міліції зателефонував водій, працівник Головного управління міндоходів у Львівській області, і повідомив про ДТП. На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група.
У ході перевірки було встановлено, що цього дня, близько 20 години, на 209 км+920 м автодороги «Київ-Чоп» (с.Броники) цей водій, керуючи автомобілем марки «Лексус LX570», рухаючись у напрямку м.Новоград-Волинський, при в’їзді в дане село здійснив зіткнення з автомобілем марки «ВАЗ-2103», який під час розвороту в напрямку міста не надав перевагу зустрічному автомобілю «Лексус LX570».
У результаті даної дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля «ВАЗ-2103», житель с.Немильня, та один із пасажирів від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці ДТП.
Двоє пасажирів автомобіля «Лексус LX570», отримавши різні тілесні ушкодження, перебувають на лікарняних ліжках. Слідство триває.
ВКРАЛИ КАРТКИ І ЗНЯЛИ ГРОШІ
21 грудня до міліціянтів звернувся житель с.Федорівка і повідомив, що три дні тому в автобусі сполученням «Федорівка-Новоград-Волинський» з його кишені куртки викрали гаманець, в якому знаходились три картки кількох банків. Із них 20 грудня зняли гроші в сумі 945 гривень.
ЗНЕХТУВАЛА ПЕРЕХОДОМ І… ЗАГИНУЛА
22 грудня, о 17 годині 15 хвилин, до чергової частини Новоград-Волинського МВ УМВС України в Житомирській області надійшло телефонне повідомлення від громадянина Л., котрий працює водієм на фірмі ТОВ «Камаз-Транссервіс» у Рівному, про те, що в с.Дідовичі Новоград-Волинського району, на автодорозі «Київ-Чоп» (247 км) був скоєний наїзд на пішохода.
Було встановлено, що приблизно в цей час водій автомобіля «Рено-Преміум», мешканець Рівненської області, рухаючись у напрямку м.Новоград-Волинський, у с.Дідовичі вчинив наїзд на пішохода-пенсіонерку, місцеву жительку, яка перетинала проїжджу частину дороги поза межею пішохідного переходу.
Внаслідок даної дорожньо-транспортної пригоди жінка загинула на місці ДТП.
Микола МАРУСЯК, підготовлено за матеріалами, наданими Новоград-Волинським МВ