Вітання 4/2014

Вітання 4/2014















































27 січня свій 80-літній ювілей відзначає поважна людина, колишній командир авіаційної школи механіків, ветеран військової служби, один із засновників ветеранської організації «Авіатор», почесний член президії міської ветеранської організації, полковник у відставці — Геннадій Андрійович АФАНАСЬЄВ


Ветерани-авіатори, друзі та товариші по службі, сердечно вітаючи Вас з ювілеєм, висловлюють Вам, шановний Геннадію Андрійовичу, свою щиру повагу та визнання і зичать міцного здоров’я, бадьорості та оптимізму на довгі, довгі роки! Нехай не міліє джерело притаманної Вам доброти, людяності, почуття гумору, а серце і надалі випромінює ту ж душевність і теплоту, які так потрібні всім нам в нашому повсякденнні.


За дорученням колективу — Крикота В.В., Троценко Л.А., Сажин П.П., Хлібович В.Л., Новиченко Ю.Б., Пащенко А.Г., Янковська Л.Б., Вацківський П.І.



27 января встречает юбилей любимый муж, дорогой папа — Виталий Алексеевич ШУЛЬГА


Дорогой мой, я с тобой — как за каменной стеной. Ты во всём мне помогаешь, но ты даже и не знаешь, как люблю тебя, люблю, уважаю и ценю. С Днём рожденья поздравляю, только лучшего желаю!


Жена Людмила



23 січня святкувала День народження чудова людина, педагог від Бога — Валентина Федорівна МАЛЬЦЕВА


Всім класом ми бажаєм Вам: в душі хай буде тільки спокій! За працю всю, усе знання і вміння, за серце небайдуже стукотіння — подяка щира від людей, від друзів, рідних і дітей! І хоч на скронях сивина, — нехай у серці гомонить весна, в очах сміється сонце золоте, а дерево життя зростає і цвіте!


З повагою учні і батьки 11-А класу гімназії



22 января праздновал День рождения любимый муж и заботливый папа — Сергей Владимирович КИЗЮК из села Варваровка


Твой День рождения, радость моя! Не представляю я мир без тебя. Жизнь без тебя я не смыслю свою, всё объясняется просто — люблю! Люблю и желаю тебя, дорогой, судьбы не желаю себе я другой. Пусть светит звезда тебе ясная, желаю здоровья прекрасного. Пусть всё удаётся, всё сложится, успехи твои пусть умножатся!


С любовью жена Наташа и наши детки



24 января встречает юбилей дорогая и любимая наша кума — Виктория ХРАБАН из села Натальевка


Сегодня в День рождения тебя мы поздравляем, здоровья, счастья, долгих лет от всей души желаем. Будь всё время красивой и душой и собой, будь всё время любимой и зимой, и весной. Не склоняйся рябиной, если будет беда, будь всю жизнь ты счастливой в этот день и всегда.


Кумовья Саевичи из села Натальевка



23 січня вітаємо з ювілеєм дорогу і люблячу дружину, матусю і бабусю — Валентину Болеславівну КОВАЛЬОВУ


Спасибі, матусе, спасибі, рідненька, за щирість сердечну й турботу про нас, за руки невтомні, що не знають спочинку, й готові на поміч прийти кожен час.


Люблячі чоловік, діти, невістки, зяті і внуки



22 січня святкувала свій 5-й День народження донечка, сестричка, внучка — Фаїна Сергіївна КІЗЮК із села Варварівки


Рано вранці, до схід сонця, Ангел стукав у віконце. Сповістив таку новину: у Фаїни — свято нині! З Днем народження вітаєм, щастя, радості бажаєм! Хай Мати Пречиста тебе оберігає, Ангел Господній на крилах тримає, Ісус Христос здоров’я посилає!


З любов’ю мама, тато, четверо братиків та бабуся з дідусем



26 січня святкує 50-річний ювілей Василь Пилипович ЗІНЬКЕВИЧ


Вам — лише п’ятдесят. Це зовсім небагато. Коли серце співає і хочеться свята. Коли воно б’ється і прагне любові, коли руки умілі до праці готові. Коли мудрість зоріє у кожному слові, тож живіть іще стільки ж в пошані й здоров’ї.


З любов’ю та повагою дружина, зять та діти


 

Шановні працівники контрольно-ревізійної служби Новограда-Волинського!


Щиро вітаємо вас із професійним святом!

Здобутком вашої служби завжди були і є люди, які в ній працюють — віддані, принципові і професійні фахівці, які здійснюють ревізії та перевірки фінансової діяльності, стану збереження грошових коштів і матеріальних цінностей, достовірності обліку та звітності. Від вашої наполегливості, компетентності, якості роботи великою мірою залежить вирішення важливих соціально-економічних завдань.

У цей святковий день зичимо вам міцного здоров`я, щастя, професійних успіхів та здобутків. Бажаємо вам сил та наснаги, яких би вистачало як на вирішення робочих питань, так і на створення сімейного затишку вдома.


Володимир ЗАГРИВИЙ, міський голова

Сергій ЛАВРЕНЮК, голова районної державної адміністрації

Франц ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради


 

Шановні новоград-волинці!


29 січня 1918 року відбулася подія, яка стала одночасно трагічною та героїчною сторінкою в нашій історії. Поблизу залізничної станції Крути на Чернігівщині курсанти військової школи, кілька сотень студентів і гімназистів ціною свого життя призупинили наступ більшовицьких військ на столицю України.

У нерівному бою загинуло 250 українських студентів та гімназистів, 10 старшин, 32 юнаки потрапили в полон і були закатовані російськими солдатами. Бій під Крутами набув для українського народу символічного значення, став легендою, прикладом героїзму і жертовності молодого покоління в боротьбі за незалежну Україну.

Цей День, незважаючи ні на що, назавжди залишиться світлим у нашій пам’яті. День подвигу та прикладу для майбутніх і нинішніх поколінь. День надії і любові до своєї Вітчизни. Схилимо наші голови в глибокій пошані перед світлою пам’яттю Героїв Крут.


Володимир ЗАГРИВИЙ, міський голова

Сергій ЛАВРЕНЮК, голова районної державної адміністрації

Франц ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Василя Івановича ВІВЧАРЧИНА — 24.01.1949 р.н.

Павла Васильовича ОПАНАСЮКА — 27.01.1950 р.н.

Олександра Івановича БОНДАРЕВА — 24.01.1946 р.н.

Василя Дем’яновича СОБОЛЯ — 27.01.1962 р.н.

Василину Сергіївну РАКОВСЬКУ — 29.01.1927 р.н.

Тетяну Миколаївну САВИЧ — 30.01.1941 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни