Вітання 1/2014

Вітання 1/2014



























































5 января — 16-летие у дорогого нашего сына, брата и внука — Антона Леонидовича ПИЛЬКЕВИЧА


Тебе — всего 16! Весь мир лежит у ног. Ты лучшую дорогу найди средь всех дорог. Уверенно и смело смотри в глаза судьбе, и выбери то дело, что счастье даст тебе. Друзей найди надёжных, любовь свою найди, дорог не бойся сложных, всегда вперёд иди! Сегодня радость у тебя в глазах, а на лице — улыбка и веселье. Ты вправе этот день назвать своим, ведь это — дата твоего рожденья! Так пусть же счастье, словно солнца луч, тебе дорогу освещает, пусть никогда не будет туч, любовь и радость рядышком шагают. Желаем жить тебе без зла, не знать ни горя, ни печали, чтоб жизнь вся радостной была, и все возможности с желанным совпадали!


Мама, папа, Денис, бабушки Надя, Люба, дедушки Пётр, Франц



8 января празднует юбилей Валерий Валентинович ОСИПЧУК


Поздравляем юбиляра! Скажем прямо мы — недаром эти прожиты года, на коне ты был всегда. Устраняя все помехи, от успеха шёл к успеху, всё добыл своим трудом, есть семья, машина, дом… Не коснётся тебя старость, и неведома усталость. Ты здоров и полон сил, и по-прежнему красив! Знаем мы, что ты по праву заслужил призванье, славу!


С уважением и любовью твоя большая и дружная семья



4 січня вітаємо з 65-річчям Миколу Михайловича БАЗЮКА


Тату рідний, любий наш дідусю, Ви в нас є і милий нам цей світ! Хай Вам смуток не спаде на думку, Ви живіть на радість нам сто літ. Хай ніколи не болять Вам руки, старість хай обходить повсякчас, тільки радість хай приносять внуки, і всі люди поважають Вас!


Дочка Людмила, зять Олександр, внуки Владислав, Ілля, Назар



1 января праздновал свой юбилей Владимир Антонович БАСОК


Прекрасный возраст — 60. Его прожить не так-то просто. В кругу семьи, в кругу друзей желаем встретить — 90. Живи, родной наш, долго-долго и не считай свои года. Пусть радость счастья и здоровье тебе сопутствуют всегда. Как много есть прекрасных дат для тех, кто в жизнь влюблен! Ещё не осень — шестьдесят, а только бархатный сезон!


Жена, дети



5 січня святкують Золоте весілля Валентин Платонович та Галина Трохимівна ОСІПЧУКИ


Минуло вже піввіку з того часу, як в вашому житті цвіла весна. І скільки пережито й прожито разом, і скроні побілила сивина… В нагороду за любов і мудрість, за ваші в парі прожиті літа. За те, що зберегли родину нашу на хвилях часу в радості й біді. За те, що долю порівну ділили і стали гідним прикладом в житті. Тож будьте нам здорові і щасливі. Хай спільний шлях Ваш довго ще цвіте, про батьківське весілля Золоте!


З любов’ю ваша завжди любляча родина



4 января отмечает свой прекрасный юбилей Татьяна Борисовна ЯХИМОВИЧ


Дорогая Татьяна! Когда-то мы были просто друзьями, потом же мы стали уже кумовьями. Ты нашу любимую дочку крестила, практически, маму ты ей заменила. Ты с щедрой и светлой душой человечек. Такой оставайся, всегда безупречной. Светлый и искренний наш поздравок на крыльях любви принесёт голубок. Будь счастливой, всегда неповторимой, желаем быть любимой и любить! Пусть на твоей дороге всегда распускаются самые красивые цветы, а там, куда бы ты ни приходила, всегда будет праздник!


Кумовья Игорь и Света, Саша и крестница Маша



31 грудня святкувала ювілей Олена Валентинівна ТЕСТОВА


На килимі життя, немов чарівна м’ята, розквітла твоя ювілейна дата. Хай щастя твою долю не минає, нехай завжди тобі Бог допомагає. Будь завжди здорова і багата, хай усмішка не сходить із лиця, мир і злагода будуть у хаті, щастя й радості тобі без кінця. Ми тобі посилаєм вітальні слова на щедрі і мирні, на многі літа.


З повагою та любов’ю твоя велика родина



Щиро вітаємо з Новим роком та Різдвом Христовим педагогічний колектив НВК «Гімназія імені Лесі Українки»


Бажаємо здоров’я, наснаги в роботі, нехай Бог охороняє вас та ваші родини. Дякуємо за підтримку, розуміння та терпіння.


Родина Вікторії Змієвської, учениці 10-А класу


 

ПОДЯКА


25 грудня відбулася благодійна акція у школі-інтернаті. Дякуємо всім, хто взяв у ній участь. Разом ми подарували дітям гарне свято.


Агентство «Свадебный переполох»!!!


 

Шановні новоград-волинці!


Щиро вітаємо Вас із величним православним святом — Різдвом Христовим!

Різдво Христове — це одне з головних свят християнського світу. Для кожного з нас — це родинне свято, яке сповнене затишку, тепла та добра. Чудо народження Сина Божого Ісуса Христа єднає християн у радості, утверджує в серцях віру, сповнює душу і розум благими намірами, надихає на добро і милосердя. Це день всепрощення та світлих почуттів.

Нехай світле свято Різдва Христового принесе у Ваші домівки Господнє благословення, додасть сил та наснаги, а Різдвяна зоря запалить у Ваших серцях вогонь віри та любові. Хай у Ваших оселях завжди панує благополуччя і достаток.


 

Шановні новоград-волинці, дорогі наші ветерани!


Щиросердечно вітаємо Вас з величною датою, 70-ю річницею визволення міста від фашистських загарбників.

Спливають роки і десятиріччя, проте ми завжди з глибокою шаною пам’ятатимемо про мужність та героїзм славних воїнів-переможців у найбільшій і найжахливішій в історії людства війні.

На фронтах Великої Вітчизняної війни воювали 4760 новоград-волинців, із них — 2980 полягли смертю хоробрих, 2578 нагороджено бойовими орденами та медалями, 7 чоловік удостоєні високого звання Героя Радянського Союзу. В період тимчасової окупації Новограда-Волинського з липня 1941 року по грудень 1944 року загинуло понад 44 тисяч осіб, із них — біля 30 тисяч військовополонених і 14 тисяч цивільного населення.

Дорогі ветерани війни, жителі краю! Від усього серця зичимо Вам довгих років життя, затишку в родинах, мирного неба над головою та благополуччя. Нехай кожен Ваш день буде сонячним та щасливим!


Володимир ЗАГРИВИЙ, міський голова

Сергій ЛАВРЕНЮК, голова районної державної адміністрації

Франц ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради


 

Дорогі друзі, колеги, партнери!


Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що цей рік був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Він подарував нам радість зустрічей і відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний і життєвий досвід.

Від усієї душі вітаю Вас із Новим 2014 роком! Бажаю щастя, благополуччя, підтримки близьких і друзів, творчої наснаги та успіхів у праці!

Нехай у Новому році буде тепло в оселях, панує радість в колективах і сім’ях, здоров’я буде міцним, а любов гріє душу і серце!


З повагою директор Житомирської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Олександр Нечипорук


 

Шановні новоград-волинці!


Дорогі ветерані Великої Вітчизняної війни, праці, військової служби, учасники війни та діти війни, вдови та члени сімей ветеранів війни!

Щиросердечно вітаю Вас із Новим 2014 роком, 70-річчям визволення міста Новограда-Волинського від німецько-фашистських загарбників та Різдвом Христовим!

Від всієї душі бажаю Вам міцного здоров’я , довголіття, доброго святкового настрою, благополуччя, терпіння і добра. Хай Новий рік принесе у Ваші домівки мир і злагоду, хай збудуться всі ваші надії!


Від імені президії Голова міської організації ветеранів В.Парфьонов


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Василя Степановича ОПАНАСЮКА — 03.01.1942 р.н.

Олексія Яковича ДМИТРЕНКА — 04.01.1927 р.н.

Олександра Володимировича КЛАВДІЧА — 05.01.1954 р.н.

Йосипа Івановича КОВАЛЬОВА — 08.01.1924 р.н.

Миколу Григоровича АРТЕМЕНКА — 03.01.1951 р.н.

Андрія Андрійовича САРГАНА — 06.01.1960 р.н.

Валерія Леонідовича РОМАНЧУКА — 09.01.1967 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни