«Вікінги» набираються досвіду перед чемпіонатом України

25-26 січня у Житомирі проходив чемпіонат області з кікбоксингу, учасниками якого стали п’ять спортсменів Новоград-Волинського клубу «Вікінг». Одночасно проводилася першість ФСТ «Україна» з боксу. Отже, звягельчани отримали можливість спробувати свої сили одразу у двох споріднених турнірах.
«Цього разу ми обрали новий склад команди. Тобто, для більшості наших спортсменів це були перші змагання обласного рівня», — розповів тренер СК «Вікінг» Андрій Насадюк.
Найкраще себе проявив Назар Петрошук, котрий у боксерському турнірі здобув перше місце, а серед кікбоксерів у своїй категорії — друге. Взяли участь у фінальних поєдинках, проте, на жаль, поступилися Назар Лук’янець (бокс), Іван Шелест, Сергій Кучер та Дмитро Лавренчук (усі — кікбоксинг).
Віднедавна СК «Вікінг» офіційно включено до складу української федерації кікбоксингу. Таким чином клуб отримав право делегувати своїх спортсменів на чемпіонати України. Вже є запрошення на чемпіонат, що відбудеться у Хмельницькому 21-24 лютого (розділи «Лоу-кік» і «К1»), — поділився подальшими планами клубу Андрій Насадюк.
Олег БРЮХАНОВ