Звягельчанин встановив рекорд турніру юних важкоатлетів!

Звягельчанин встановив рекорд турніру юних важкоатлетів!

Змагальницький календар 2014 року новоград-волинські важкоатлети розпочали у Шепетівці, де 31 січня відбувся міжобласний турнір, присвячений визволенню міста від німецько-фашистських загарбників. Змагання проводились у двох вікових групах — серед спортсменів віком до 13 років та серед старших. Новоград-волинська команда була представлена важкоатлетами місцевої ДЮСШ (директор В.П.Єрмаков). Загалом же у турнірі взяли участь вісім команд із трьох областей.
У запеклій боротьбі Новоград-Волинська ДЮСШ серед спортсменів до 13 років посіла друге командне місце і була нагороджена дипломом та медалями.
Найкраще виступив Олег Ніколаєнко, учень гімназії. Він встановив рекорд турніру, здолавши у категорії 56 кг вагу у сумі двоборства 127 кг і посів перше місце.
Також переможні результати продемонстрували Олександр Плохотюк (ЗОШ №8, категорія 69 кг) та Олена Дубинська (ЗОШ №8, категорія понад 52 кг).
Другі місця в активі чотирьох спортсменів. Усі — учні ЗОШ №8: Володимир Колюн (категорія 27 кг), Олексій Горбарчук (категорія 34 кг), Денис Юрін (категорія 38 кг) і Олег Мусієв (категорія 41 кг).
Бронзовим призером змагань став Олександр Ковальчук (ЗОШ №3, категорія 31 кг).
Зараз команда важкоатлетів готується до чемпіонату Житомирської області серед юнаків та дівчат віком до 13 років, який відбудеться в Новограді-Волинському 8-9 березня.
Розповідаючи про перипетії шепетівського турніру, тренер-викладач міської ДЮСШ Валерій Постіженко ще раз відзначив, що заняття у спортивному залі по вулиці Соборності, 7, проводяться безкоштовно, а відділення важкої атлетики ДЮСШ продовжує набір бажаючих займатися цим видом спорту юнаків та дівчат віком від 10 років.
Олег БРЮХАНОВ