Новоградські козаки в чергах по квітки — надворі 8 Березня

Новоградські козаки в чергах по квітки — надворі 8 Березня

Мабуть, варто було таки придумати свято 8 Березня, аби побачити на вулицях міста, у колективах та у себе вдома усміхнених і галантних чоловіків з букетами і подарунками. Цієї весняної пори найгарніші і найтепліші слова, блиск в очах і гарячі серця — усе для вас, неповторні, красиві, найкращі представниці чарівної статі! І яка б політична ситуація не була в Україні, усі ми переконані, що квіти в руках наших чоловіків виглядають набагато привабливіше, аніж зброя. Тому даруйте жінкам букети вітань і сповна насолоджуйтеся красивою весною! Миру, кохання і злагоди усім!


ДОРОГІ ЖІНКИ НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКОГО КРАЮ — БАБУСІ, МАТЕРІ, ДРУЖИНИ, СЕСТРИ, ДОНЬКИ, КОЛЕГИ!
Прийміть сердечні вітання з нагоди прекрасного весняного свята — Міжнародного жіночого дня — 8 Березня!
Ця дата традиційно пов’язана з першими весняними квітами, радісними посмішками і гарним настроєм. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже все найдорожче, що є у нашому житті, пов’язане з жінкою. Сьогодні неможливо уявити собі наше життя без чарівних посмішок, дбайливих рук і небайдужих жіночих сердець. Без вас, дорогі жінки, не було б стільки світла, любові і тепла. Адже жінка виступає берегинею роду, миру, злагоди і гармонії на рідній землі.
Нехай невичерпним буде ваше здоров’я, а тепло сімейного вогнища зігріває вас і ваших близьких, наповнюючи життя щастям та радістю. Будьте завжди усміхнені, сповнені надій та оптимізму. Будьте коханими і щасливими!
Зі святом весни, краси і любові!
В.ЗАГРИВИЙ, міський голова
С.ЛАВРЕНЮК, голова райдержадміністрації
Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради





ДОРОГІ ЖІНКИ!
Щиросердно вітаю вас із весняним жіночим святом — 8 Березня.
Це особливе свято, що вже в своїй назві поєднало поняття найдорожчого й найціннішого в земному бутті людини. Саме тому воно сповнене найщиріших емоцій і високих почуттів, потужної сили всезагальної любові й пошани до Жінки: матері, сестри, коханої, дружини.
Низько вам вклоняюся з побажаннями миру, щастя і добра, злагоди в родинах та достатку в оселях, радості в дітях і онуках.
Нехай сердечна вдячність нинішніх і майбутніх поколінь, весняний святковий настрій відновить ваші життєві сили, вознесе ваші помисли й енергію творення на славу рідного краю.
В.ЛИТВИН, народний депутат України





ДОРОГІ ЖІНКИ!
Вітаємо усіх вас зі святом Весни!
В усі часи ви проявляли мудрість, терпимість, випромінювали красу, добро і милосердя, підтримували добрі справи чоловіків, залишалися джерелом світлих мрій і блискучого їх втілення.
Залишайтеся такими ж принциповими, жіночними, енергійними і незалежними! Хто має волю, тому не завжди легко йти по життю, але ваша дипломатія, розум та мудре слово особливо потрібні зараз вашим дітям, чоловікам, владі, суспільству.
Міська жіноча організація