Зниклого 10-річного хлопчика знайшли на дні водойми

Зниклого 10-річного хлопчика знайшли на дні водойми

Нещодавно, виходячи у післяобідню пору з дому, Святослав сказав, що йде до двоюрідного брата. Однак, як згодом встановили працівники міліції, того дня в оселі родичів він так і не з’явився.
Не дочекавшись сина увечері додому, мати спочатку самостійно обдзвонила всіх знайомих та друзів хлопця і лише близько 22.00 звернулась за допомогою до міліції.
Усю ніч прибулі працівники Малинського міськвідділу та сектору кримінальної міліції у справах дітей УМВС разом з місцевими жителями обходили домогосподарства села, сподіваючись знайти хлопця.
Уранці із світанком стало можливим обстеження місцевого ставка. За словами жителів села, хлопець разом зі старшими часто риболовив на водоймі. Нині ставок частково вкритий кригою, однак вона досить тонка й місцями проламана.
Тож, до обстеження водойми залучили працівників Управління Міністерства з надзвичайних ситуацій та водолазів. На жаль, версія про можливе утоплення хлопчика підтвердилась. Тіло дитини виявили на дні ставка.
Працівники міліції щиро співчувають родині загиблого й водночас звертаються до батьків.
Шановні, будьте уважними до дітей. Познайомтесь з їх друзями, постійно роз’яснюйте елементарні правила безпечної поведінки, у тому числі — на дорогах, у громадських місцях, на водоймах тощо. Не забувайте контролювати місцеперебування дітей та види їх дозвілля. Попередити трагедію можна простими заходами перестороги.
«Рупор Житомира»