Наші в естафеті — перші в області

Наші в естафеті — перші в області

Звягельська «четвірка» — Анастасія Марчук, Анастасія Бойко, Юлія Заінчковська, Тетяна Обухова — стала переможцем у жіночій естафеті 4 по 100 метрів на чемпіонаті області з легкоатлетичних естафет серед дорослих, що проходив 7-8 травня.
«У змаганнях взяли участь 6 команд із міст і районів області і 3 команди з Житомира. Команду Новограда-Волинського представляли спортсмени юнацького віку, які займаються в ДЮКФП», — повідомив «Звягелю» тренер-викладач відділення легкої атлетики ДЮКФП Олександр УНІВЕРСАЛ.
У програму змагань входили естафети 4 по 100 метрів, 4 по 400 метрів, 4 по 800 метрів серед жінок і чоловіків. Звягельчани виступили у жіночих естафетах 4 по 100 метрів, 4 по 800 метрів і чоловічій — 4 по 400 метрів.
Трохи не вистачило до п’єдесталу чоловічій команді в естафеті 4 по 400 метрів, яка зайняла 4 місце (Іван Зінчук, Михайло Бринчак, Віталій Гайдук, Борис Ульянов). Бронзовим призером стала жіноча команда на дистанції 4 по 800 метрів (Ірина Деняк, Анастасія Ковальковська, Руслана Калінська, Юлія Заінчковська).
У підсумку в новоград-волинців — загальнокомандне 3 місце. За результатами змагань Борис Ульянов, Анастасія Марчук, Юлія Заінчковська і Тетяна Обухова включені у збірну команду області серед юнаків, що візьме участь у чемпіонаті України, який незабаром відбудеться у Києві.
Олег БРЮХАНОВ