Продовжується збір благодійних коштів для потреб Новоград-Волинського військового гарнізону

Шановні новоград-волинці! Міська влада та координаційна група для розгляду організаційних питань щодо накопичення і використання благодійних коштів та інших матеріальних ресурсів для забезпечення мобілізаційних заходів звертається до всіх підприємств, установ, організацій міста, незалежно від форм власності та господарювання, політичних партій, громадських організацій, жителів міста із проханням щодо надання благодійної допомоги для забезпечення виконання мобілізаційних заходів Новограда-Волинського військового гарнізону.
Збір благодійних коштів проводиться з 9 до 12 години у громадській приймальні №1, яка знаходиться на першому поверсі Будинку рад. Безготівковий перерахунок коштів здійснюється через Благодійний фонд «Майбутнє Полісся» (р/р 26008457670923 в філії Житомирського обласного управління АТ «Ощадбанк» ТВВВ №10005/057 МФО 311647 код 38006632 з поміткою «Благодійна допомога в рамках програми «Єдина Україна»).
Координаційною групою щоденно проводяться засідання, під час яких розглядаються першочергові потреби військовослужбовців, здійснюється облік та контроль за використанням зібраних коштів.
Висловлюємо вдячність усім небайдужим новоград-волинцям за підтримку та розуміння.