Запрошуємо до участі в арт-графіті фестивалі у Новограді-Волинському

Громадська організація «Мережа навчальних закладів міста Новограда-Волинського», управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради за підтримки міського голови Володимира Загривого проводять перший арт-графіті фестиваль «Місто, в яке ми віримо-2014». Фестиваль проходитиме в рамках Міжнародного свята літератури і мистецтв «Лесині джерела» 25-26 липня 2014 року в місті Новограді-Волинському.
До участі у фестивалі запрошуються молоді митці в стилі графіті, які мають багато мистецьких ідей та шукають майданчики для їх втілення. Для того, щоб взяти участь, потрібно надіслати свої скетчи для конкурсного відбору з таких тем: «Я люблю Україну», «Молодь обирає здоров’я», «Я — українець, я — європеєць», «Збережемо природу для нащадків», «Захисникам Вітчизни присвячується». Проекти робіт приймаються до 17 години 15 липня 2014 року на електронні скриньки: novoart@ukr.net, znvs5@ukr.net, molod_nv@ukr.net.
Кількість робіт від одного учасника або групи — необмежена. Формат робіт: jpeg.
Розмір робіт: не більше 1 Мб для однієї роботи.
У темі листа вкажіть: «на конкурс арт-графіті фестивалю».
Не забудьте вказати: ПІБ, вік, нікнейм, контактний телефон, електронну адресу.
Переможці забезпечуються всім необхідним для втілення проекту.
Детальна інформація на сайті www.novogradart.io.ua. Контактні телефони організаторів: Капчинська — 5-22-34, Виговська А.В. — 2-16-85.