Новоград-Волинський врятують артезіанські свердловини?

Новоград-Волинський врятують артезіанські свердловини?

\"Новоград-Волинський18 червня під головуванням міського голови Володимира Загривого відбулося позачергове засідання виконавчого комітету міської ради. Основне питання, яке обговорювалося на порядку денному, стосувалося діяльності КП «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства», зокрема нещо­давньої ситуації з подачею води у водорозподільчій мережі невідповідної якості.
На засіданні перший заступник міського голови Микола Усенко доповів про здобутки та недоліки у даній галузі. В ході засідання було прийнято рішення про низку заходів задля попередження в подальшому прикрих випадків із водопостачанням. Зокрема, були висловлені пропозиції щодо вивчення можливості будівництва артезіанських свердловин, як альтернативного джерела водопостачання, проведення навчання з надзвичайних ситуацій, які можуть виникнути на підприємстві, створення робочої групи, яка буде займатися даними питаннями тощо.
Міський голова Володимир Загривий оголосив догану начальнику КП «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» А.П.Левицькій за недоліки, допущені в роботі.

Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради