Звягельчанка Галина Іванівна відзначила 100-літній ювілей

Звягельчанка Галина Іванівна відзначила 100-літній ювілей

Список довгожителів Новограда-Волинського поповнився ще одним ім’ям — 9 серпня 2014 року свій 100-річний ювілей відзначила Бучинська Галина Іванівна.
\"Звягельчанка

Народилася Галина Іванівна в 1914 році в с.Іванівка Новоград-Волинського району. Нелегка доля випала жінці: у роки Великої Вітчизняної війни брала участь у бойових діях на 1-му Українському фронті з 1942 по 1945 роки в якості медичної сестри шпиталю. Нагороджена орденами «Великої Вітчизняної війни» ІІ ступеня, «За мужність», медалями «За відвагу», «За перемогу над Німеччиною у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 р.р.» та багатьма ювілейними медалями. Після війни до виходу на пенсію працювала медичною сестрою СЕС м.Новоград-Волинський.
Аби привітати довгожительку з поважною датою, 9 липня до ювілярки завітало чимало гостей – заступник міського голови Дмитро Ружицький, заступник начальника управління праці та соціального захисту населення міської ради Олена Пономаренко, працівники територіального центру та представники від міської організації ветеранів. Гості подякували іменинниці за пройдений життєвий шлях та побажали здоров’я і достатку в її домі, вручили квіти та подарунки.
Відділ інформації та зв’язків з громадськістю міської ради