Коли день народження — на бойових рубежах Батьківщини…

Будь-яка нова звістка із зони АТО — це, як ковток свіжого повітря для рідних та знайомих, які залишилися чекати вдома. Тому, коли у редакцію принесли вітання для одного з бійців, котрий цими вересневими днями відзначає день народження, ми залюбки погодилися надрукувати. Усвідомлюючи, що і для іменинника, і для його близьких це стане моральною підтримкою, яка зараз усім нам так необхідна. Тож пропонуємо вашій увазі лист, який написали його колеги із розвідувального батальйону. «Завдяки цій людині ми лишаємось живі…» — так сильно говорять бійці про свого командира.
5 вересня завітає 38-ма осінь на життєвий поріг військової людини — прапорщика Сергія Івановича ПЛИСАКА. Однак свій день народження він відзначає не у колі сім’ї та друзів, а на бойо-вих рубежах Батьківщини, адже несе почесну службу із захисту кордонів і суверенітету України.
З перших днів нашого знайомства Сергій Іванович показав себе як фахівець військової справи, здібний організатор і людина сильної віри у світле майбутнє України. У практичних військових діях він уміє допомогти та підтримати, а головне — є дуже відповідальним за життя підлеглих й особистим прикладом підносить дух патріотизму, витримки і бойової дисципліни.
З Днем народження, командире! Міцного здоров’я, особистого щастя, багатого осіннього достатку і весінньої радості, ясного сонця! Хай Пресвята Богородиця оберігає, а Ісус Христос із неба сили посилає.

З повагою і вдячністю колектив розвідувального батальйону та екіпаж 96