Допоможемо всі разом!

Допоможемо всі разом!

\"ДопоможемоЗа вимогою часу, у місті активно розвивається волонтерський рух. Про це свідчать неодноразові акції на підтримку армії, статті в ЗМІ. Ситуація на Сході України залишається вкрай напруженою. На захисті нашої країни перебуває понад 4 тисячі воїнів Новоград-Волинського гарнізону, сотні поранених, є загиблі та безвісти зниклі.
З метою об’єднання зусиль навколо допомоги військовослужбовцям Новоград-Волинського гарнізону, їх сім’ям, створено волонтерську групу міста Новограда-Волинського «Допоможемо всі разом!», яка закликає усіх не бути байдужими і допомогти захисникам Вітчизни у боротьбі за встановлення миру.
Благодійна кампанія «Допоможемо всі разом!» проводиться в партнерстві з військовими підрозділами міста Новограда-Волинського, однодумцями та усіма небайдужими, на кого військове положення має безпосередній вплив. Група вже об’єднала: БФ «Нехай твоє серце б’ється», Молодіжний центр, гарнізонний Будинок офіцерів, Центр науково-технічної творчості учнівської молоді, громадський спортивний комітет міста.
До її складу ввійшли ініціативні молоді люди, волонтери міста, члени благодійних фондів та громадських організацій, які займають активну громадську позицію та за покликом серця об’єднались в одну команду. Відбулася низка зустрічей, визначено основні завдання та плани дій.
Сьогодні допомогти так просто! А це — зібрати та доставити нашим військовослужбовцям необхідні речі, одяг та засоби гігієни, продукти харчування першої необхідності тощо.
На даний час збір волонтерської допомоги здійснюється в різних мікрорайонах міста.
ПУНКТИ ЗБОРУ БЛАГОДІЙНОЇ ДОПОМОГИ

  • вул.Леваневського, 22 (2 пов.), БФ «Нехай твоє серце б’ється», пн.-пт, 10.00-17.00;

  • вул.Шевченка, 31, БФ «Нехай твоє серце б’ється»;

  • вул.Соборності, 13 (громадська приймальня);

  • вул.Шевченка, 5/1, ІІ поверх Молодіжного центру, пн.-пт., 10.00-17.00;

  • вул.Леваневського, 25, каб. №13, 65, Будинку офіцерів;

  • вул.Ушакова, 40, каб. №8 (управління праці та соціального захисту населення);

  • вул.Радянська, 19 (Новоград-Волинський ЦНТТУМ), пн.-пт., 10.00-17.00.


До ініціативи та групи запрошуємо долучитись активних людей, небайдужих жителів міста, установи, організації, підприємства, волонтерів, заради спільної мети — єдиної мирної України. У планах — проведення соціальних акцій, благодійних спортивних змагань, встановлення партнерства серед волонтерів та всіх небайдужих жителів міста. Зібрані кошти будуть спрямовані на потреби армії.
Розробляється група «Допоможемо всі разом!» у соціальних мережах, створюється банк даних про чисельність військових формувань на Сході України, поранених, їх потреби.
Незабаром усі волонтери групи «Допоможемо всі разом!» отримають бейджики встановленого зразка, які будуть завірені печатками. Таким чином люди зможуть бути певними, що грошова чи матеріальна допомога, передана таким волонтерам, дійде саме до солдатів.
Волонтерська група «Допоможемо всі разом!»