Пенсіонер, довідавшись про зраду, кухонним ножем убив дружину та її залицяльника

Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області. Близько півночі в Овруцький райвідділ міліції зателефонував житель райцентру і повідомив, що у під’їзді одного з багатоповерхових будинків виявлено тіло жінки.
Загиблою виявилася 34-річна жителька того ж будинку. З’ясувалося, що на сходинковому майданчику першого поверху також знаходився чоловік із важкими ножовими пораненнями. 44-річного жителя Овруча терміново госпіталізували, але врятувати йому життя не вдалося.
«Зі слів жителів багатоповерхівки працівники міліції дізналися, що загибла проживала у квартирі зі своїм чоловіком. Але серед присутніх у під’їзді його не було», — розповів начальник Овруцького райвідділу міліції Володимир Башинський.
Чоловіка загиблої знайшли за місцем проживання. На руках і одязі 54-річного чоловіка виявили плями крові, знайшлося і знаряддя вбивства — кухонний ніж. Сам же пенсіонер згодом зізнався у скоєнні злочину.
За його словами, у той день дружини не було вдома. Не з’явилася вона і до пізнього вечора. Тільки близько півночі чоловік почув у під’їзді голоси. Жіночий, як йому здалося, належав його дружині. Саме тому чоловік вийшов із квартири і пішов на звуки, що долинали зі сходинкового майданчика, розташованого декількома поверхами нижче. Побачене глибоко вразило чоловіка, котрий спішно повернувся до своєї квартири, схопив на кухні ніж і повернувся назад. Дружина і її залицяльник втекти не встигли.
«Чоловік затриманий. Зараз триває досудове розслідування у рамках відкритого за фактом навмисного вбивства двох людей (ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України) кримінального провадження. Призначені і проводяться всі необхідні експертизи», — підсумував Володимир Башинський.
Відповідно до діючого законодавства, такий злочин тягне за собою покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або пожиттєве ув’язнення.