Вітання 40/2014

Вітання 40/2014











































2 жовтня святкував ювілей Анатолій Дем’янович СЛИВИНСЬКИЙ


Наш славний і рідний, найкращий у світі, з тобою нам завжди затишно й світло. Ти — гарний господар і батько чудовий, даруєш турботу і море любові. Спасибі за ласку, за руки умілі, що вмієш підтримати словом і ділом. Що в рідному домі надійно та щиро живи нам на радість у щасті та мирі. Хай Бог милосердний з високого неба дарує усе, чого тобі треба. А Матінка Божа, Цариця Свята, дарує щасливі і довгі літа.


З любов’ю дружина та доньки



2 октября поздравляем Людмилу Ивановну ПАСЕЧНИК


45 — это много и мало, это в жизни проложенный путь. Не всегда были розы в дороге, но с неё никуда не свернуть. Было трудно, но ты не сдавалась, было больно — не хныкала ты. И всегда ты собой оставалась, и порою сбывались мечты. Быть такой же тебе мы желаем, много лет, много радостных дней, с Днём рождения тебя поздравляем.


Мама, сёстры, брат с семьями



2 октября — 45 лет Людмиле Ивановне ПАСЕЧНИК


Супруга дорогая, любимая моя, всем сердцем поздравляю я с праздником тебя. Возьми цветов букетик, за всё меня прости. Ты лучше всех на свете! Ты — ангел во плоти. Ты — солнце в небе синем! Ты — песня соловья! Я без тебя бессилен. Ты — жизнь, судьба моя!


Муж, дети, внуки



1 жовтня відсвяткував ювілей Рафаїл Петрович АДАМЧУК


Тобі сьогодні, рідний, сімдесят. Із вдячністю ми хочемо вітати тебе за мудрість батьківських порад, за вміння всім завжди допомагати. За приклад батька й чоловіка і за могутні руки золоті. Нехай Господь пошле тобі благословіння, нехай здоров’я й сил дарують всі Святі.


Твої рідні



6 жовтня святкуватиме День народження кохана дружина та любляча матуся — Олена Василівна КОВАЛЬЧУК


Бажаємо щастя, добра і тепла, хай будуть достаток і гарні діла. До сотні років дожить довелося, усе, що чекалось в житті, щоб збулося.


З любов’ю чоловік, 3 доньки та зять



8 жовтня святкує ювілей найдорожча дружина на світі, найкраща невісточка, донька, кума та хрещена — Руслана Леонідівна ШКАБАРА


Всю доброту, яка існує в світі, всю радість, що живе серед людей, кохання, від якого квітнуть квіти, бажаємо тобі у цей святковий день. Нехай волошками цвітуть літа прекрасні, нехай здійсняться тисячі бажань, щоб доля дарувала тільки щастя, ні грама бід, ні крапельки страждань.


З любов’ю і повагою чоловік, свекор, свекруха, батьки та куми з хрещеницею



5 ЖОВТНЯ — ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ


Шановні вчителі, працівники та ветерани освітянської ниви Новоград-Волинського краю! Щисердечно вітаємо вас із професійним святом — Днем працівників освіти.

Нехай же ніколи не згасає світло вашої душі, тепло вашого серця до улюбленої професії. Бажаємо вам міцного здоров’я, творчої енергії, натхнення, стриманості та великого терпіння, адже виховання та навчання ніколи не було легкою справою.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови райдержадміністрації


 

8 ЖОВТНЯ — ДЕНЬ ЮРИСТА


Шановні юристи Новоград-Волинщини! Прийміть сердечні вітання з нагоди вашого професійного свята, яке об’єднує всіх, хто стоїть на сторожі конституційних прав та свобод наших громадян, сприяє розбудові демократичної правової держави.

Ваш вибір професії — це вибір шляху відповідальності, справедливості, відданості та цілеспрямованості. Вам належить чільне місце у формуванні правової культури суспільства, утвердження на теренах краю ідеалів верховенства права та справедливості.

Нехай ваші професійні зусилля будуть винагородженні повагою і довірою громадян. Бажаємо вам кар’єрного росту, успішних справ, життєвих гараздів, благополуччя та нових професійних перемог!


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови райдержадміністрації


 

9 ЖОВТНЯ — МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ПОШТОВОЇ СЛУЖБИ


Шановні працівники поштової служби Новоград-Волинщини! Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята.

Ваша невтомна праця об’єднує людей, розділених великими відстанями, та забезпечує одне з основних прав громадян — право на отримання інформації. Сьогодні послугами поштового зв’язку користуються сотні людей, відправляючи поштові перекази, листи, телеграми, передплачуючи улюблені журнали і газети. Скорочуючи відстані між людьми, ви несете їм радість спілкування.

Бажаємо вам доброго здоров’я, довголіття, достатку, реалізації планів та вагомих професійних успіхів. Щастя і благополуччя вам і вашим родинам!


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови райдержадміністрації


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни, ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Софію Олексіївну КИРИЧЕНКО — 04.10.1925 р.н.

Ганну Олександрівну БРАЦЮК — 05.10.1927 р.н.

Єфросинію Володимирівну ДАНИЛЕНКО — 08.10.1943 р.н.

Юрія Васильовича МИХАЙЛЮКА — 06.10.1965 р.н.

Геннадія Михайловича СТАЄНОГО — 07.10.1965 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни