Увага! Нові тарифи!

Одним із пріоритетів життєзабезпечення міста є гостра проблема збирання та вивезення побутового сміття. В Україні одна людина на місяць за послугу з вивезення побутових відходів сплачує лише 0,22% від середньої мінімальної заробітної плати, що не дає можливості екологобезпечного поводження з побутовими відходами, стримує впровадження сучасних технологій, погіршує санітарно-гігієнічну ситуацію у країні та збільшує навантаження на довкілля. У зв’язку із зростанням основних складових діючого тарифу на вивіз побутового сміття (паливно-мастильні матеріали здорожчали майже на 55%) та згідно з рішеннями виконавчого комітету від 09.07.14 року за №178 «Про встановлення тарифу на послуги з вивезення побутових відходів» та від 23.09.14 року за №245 «Про введення в дію тарифів на послуги з вивезення побутових відходів», ТОВ «Міськкомунсервіс» повідомляє про намір здійснити зміну тарифів на послуги із збирання та вивезення побутових відходів. Ми з розумінням ставимося до ситуації, що склалася в економіці країни і нашого міста, тому нові тарифи запроваджуємо лише з 1 листопада 2014 року, а для бюджетних установ — з 1.01.2015 року.
Особливо просимо звернути увагу мешканців міста, які проживають у приватному секторі, тариф за надані послуги зі збору та вивезення побутових відходів становить 5,43 гривень з однієї проживаючої людини на місяць та вступає в дію з 1.11.2014 року, при цьому графік збирання побутового сміття є незмінним.
Адміністрація товариства «Міськкомунсервіс» просить мешканців міста, які мешкають у приватному секторі, перезаключити угоди з урахування нових вимог протягом жовтня. Укласти нові угоди буде можливо в інспекторів благоустрою міста та за адресою: вулиця Житомирська, 79, при собі мати паспорт, будинкову книгу та документи, що підтверджують право на пільгу.
Нагадуємо, що згідно з Правилами благоустрою міста, стаття 5.6.1., всі власники будинковолодінь зобов’язані мати угоду на вивіз побутового сміття або на утилізацію сміття у випадку самостійного вивезення побутового сміття та згідно зі статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою міста передбачено накладання штрафу на громадян від 340 до 1360 гривень.
Ми звертаємося до Вас із проханням не бути байдужими до праці тих людей, які роблять наше місто чистим та охайним.
Адміністрація ТОВ «Міськкомунсервіс»