Клуб «Фенікс» пропонує допомогу воїнам, які отримали поранення в АТО

Молодіжний оздоровчий клуб «Фенікс» для осіб із обмеженими фізичними можливостями та громадська організація «Житомирська федерація армреслінгу» за підтримки Житомирського регіонального центру «Інваспорт» і Житомирської обласної дитячо-юнацької школи інвалідів Житомирської обласної ради розпочинають заходи із залучення до фізкультурно-спортивної реабілітації, занять фізичною культурою і спортом воїнів, котрі отримали поранення під час військових дій.
«Таких людей за жодних обставин не можна залишати напризволяще. Тому ми розпочали формувати базу даних осіб для проведення попередньої кваліфікації щодо можливості занять паралімпійськими видами спорту», — розповів «Звягелю» тренер клубу Геннадій ДАНЮК.
Заняття проводяться на спортивній базі Новоград-Волинського економіко-гуманітарного коледжу, що в «Морському».
«Тренування та виїзд на змагання — безкоштовні, — наголошує Геннадій Данюк. — Наша мета — покращити стан здоров’я вихованців, гарно проводити дозвілля через тренування та змагання, досягти спортивних результатів».
Клуб «Фенікс» розвиває як індивідуальні, так і ігрові види спорту. Серед них — армспорт, пауерліфтинг, настільний теніс, боротьба, легка атлетика, футбол, бочче, баскетбол на візках, волейбол.
За довідками можна звертатися за телефонами: (098) 848-50-45, (093) 679-37-88, (050) 463-24-10 (Геннадій Данюк), (063) 194-16-15 (Ігор Селіхов) або danyuk@ukrpost.ua.
Олег БРЮХАНОВ