Своєю роботою вони доводять: хто прагне рухатися вперед, для того немає неможливого

Своєю роботою вони доводять: хто прагне рухатися вперед, для того немає неможливого

9 ЖОВТНЯ ПОШТОВИКИ УКРАЇНИ ВІДЗНАЧАЮТЬ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО
Всесвітній союз поштових працівників налічує сьогодні 189 країн, у тому числі — Україну. Тож і наші поштовики у тому числі з Новоград-Волинщини святкують цього дня своє професійне свято. Представники цієї важливої професії — серед найперших друзів друкованих видань.
Тож ми, газетярі, 9 жовтня найпершими поспішаємо привітати їх зі святом — Всесвітнім днем пошти. І це невипадково — адже від нашої тісної співпраці залежить вчасна доставка періодичних видань, інформованість наших читачів. Зрозуміло, що робота поштовиків полягає не лише у розповсюдженні преси — крокуючи у ногу з часом, вони опановують різноманітні форми роботи: пересилання поштових відправлень, у тому числі — міжнародних, кур’єрська доставка, послуги страхування тощо.
Головне, що своєю роботою поштовики щодня доводять — для тих, хто прагне у роботі рухатися вперед, — немає неможливого. Тож без пошти не уявляємо сьогодні сучасного життя і дякуємо працівникам за результативну роботу. Бажаємо, аби наша співпраця приносила користь і задоволення усім. Вдячних вам клієнтів, плідних результатів роботи, гідної зарплати, миру та злагоди у родинах та в країні!
Юлія КЛИМЧУК
Фото Іллі СІМЧУКА