Перевірено готовність відділу пенсійного забезпечення до ліквідації надзвичайної ситуації

22 жовтня на базі відділу пенсійного забезпечення у м.Новоград-Волинський, розташованого у житловому будинку по вулиці Пушкіна, 5, проведено спеціальне об’єктове тренування на тему: «Дії керівного складу та сил цивільного захисту при надходженні сигналу про закладання вибухового пристрою у приміщення з тимчасовим або постійним перебуванням людей, при проведенні евакуації, при ліквідації надзвичайної ситуації об’єктового рівня».
До участі у навчанні були залучені формування ЦЗ управління ПФ України у м.Новоград-Волинський, бригада екстреної медичної допомоги, караул МРВ управління ДСНС України у м.Новоград-Волинський, які показали злагоджені дії при виконанні поставлених завдань.
Проведено евакуацію всіх працівників і відвідувачів із приміщень відділу пенсійного забезпечення. Потерпілим, згідно зі сценарієм, надана лікарняна допомога. Ліквідовано джерело загорання силами караулу МРВ управління ДСНС України у м.Новоград-Волинський та формування ЦЗ управління ПФ України у м.Новоград-Волинський.
О.МЕЛЬНИК, начальник відділу з питань цивільного захисту населення міської ради