Поліцейські встановлюють особу померлого, знайденого у Новоград-Волинському районі

27 вересня 2019 року до Новоград-Волинського районного відділу поліції надійшло повідомлення від місцевих жителів про виявлення в лісосмузі поблизу автодороги «Новоград-Волинський — Шепетівка» тіла чоловіка. За цим фактом було розпочато кримінальне провадження та тривають заходи для встановлення особи померлого.
На узбіччі автодороги «Новоград-Волинський — Шепетівка», на відстані 300 метрів від дорожнього знаку «Кінець населеного пункту м.Новоград-Волинський», поліцейські виявили труп невідомого чоловіка.
За цим фактом було розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.
Поліцейські встановлюють особу померлого та просять відгукнутися громадян, які володіють будь-якими відомостями щодо події. Його прикмети: зріст — 165-170 см, особа чоловічої статі, вік — від 50 до 68 років, волосся темно-сивого кольору з лобовим та тім’яним облисінням.
Був одягнутий: кофта спортивного типу на замку, чорного кольору зі вставками сірого, кофта коричневого кольору з коміром, штани темно-коричневого кольору, туфлі чорного кольору без шнурівки.
У кишенях кофти та штанів невпізнаного чоловіка було виявлено окуляри для зору з оправою коричневого кольору, запальничка, гребінець коричневого кольору, ключниця з одним ключем.
Шановні громадяни, якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо особи померлого або обставин події, то повідомте за телефонами: (04141) 3-51-54, (063) 650-96-64 або «102» чи зверніться до найближчого відділу поліції.
За матеріалами відділу поліції