www.zvyagel.com.ua









free counters Яндекс.Метрика


Тестодром 16/2021

23 Квітня 2021 | Оприлюднив: | 8 просмотров
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 оценок, в среднем: 0,00 из 5)
Для того щоб оцінити запис, ви повинні бути зареєстрованим користувачем сайту.
Loading...

Відповідаючи на питання «Тестодрому», ви можете перевірити рівень своєї ерудиції. Для цього підсумуйте очки, які ви одержите за правильні відповіді.

  1. Червона Шапочка несла пиріжки до... А. Бабусі. Б. Дідуся. В. Тітки. Г. Сестри.
  2. З якого бур’яну варто збудувати хату в українській народній пісні, аби не вести молоду дружину в чужу хату? А. Лободи. Б. Будяків. В. Осоту. Г. Кропиви.
  3. На який континент не радив ходити маленьким дітям Корній Чуковський? А. Антарктиду. Б. Америку. В. Африку. Г. Австралію.
  4. Пристрій, який відповідає за точне відтворення документа по телефонній мережі. А. Модем. Б. Факс. В. Пейджер. Г. Телетайп.
  5. Літаки марки Су були розроблені під керівництвом ... А. Судакова. Б. Судаєва. В. Сікорського. Г. Сухого.
  6. У якому віці Ленін женився? А. 32 р. Б. 28 р. В. 24 р. Г. 20 р.
  7. Який з наведених термінів не стосується до мохів? А. Ягель. Б. Іцерія. В. Сфагнум. Г. Цетрарія.
  8. Яке місто прикрашає Собор Святого Сімейства архітектора А. Гауді? А. Барселона. Б. Венеція. В. Нант. Г. Брюссель.
  9. Парламент у Данії. А. Кнессет. Б. Конгрес. В. Ланстінг. Г. Меджліс.
  10. У якій країні, крім Іспанії, є ще місто Барселона? А. Венесуела. Б. Колумбія. В. Марокко. Г. Росія.

Одразу попереджаємо: не варто надто серйозно ставитися до результату тестування, але задуматися не завадить. Отже, за кожну правильну відповідь на запитання №1-3 нарахуйте собі по очку, за правильні відповіді на запитання №4-6 – по два очки і по три очки за кожну правильну відповідь на запитання №7-10.

0 очок – Безнадійний випадок.
1-7 очок – Є ще деякі надії.
8-14 очок – Людина середньої ерудиції.
15-20 очок – Досить ерудована людина.
21 очко – Ви – суперерудит.

Склав Анатолій КАМІНСЬКИЙ

ВІДПОВІДІ НА ТЕСТОДРОМ У №16: 1. А. 2. А. 3. В. 4. Б. 5. Г. 6. Б. 7. Б. 8. А. 9. В. 10. А. (Натисніть Ctrl+A)

Вы должны войти что бы писать комментарии.

Позначки:, , ,