Змінився час комендантської години (з 20:00 до 6:00) та доз-волено продаж слабоалкогольних напоїв

Змінився час комендантської години (з 20:00 до 6:00) та доз-волено продаж слабоалкогольних напоїв

Рада оборони Житомирщини прийняла рішення встановити з 15 березня комендантську годину в усіх населених пунктах області з 20:00 до 6:00 до прийняття нового окремого рішення.


Також рішенням Ради оборони Житомирщини дозволено продаж слабоалкогольних напоїв та пива, з 10:00 до 18:00, винятково цивільному населенню в магазинах, що мають відповідну ліцензію.


Районним військовим адміністраціям та місцевим громадам, спільно з військовими, правоохоронцями та територіальною обороною, доручено вжити заходів для сприяння фермерам та сільгосппідприємствам у проведенні весняно-польових робіт, зокрема, безперешкодному пересуванню сільськогосподарської техніки, в тому числі — під час комендантської години.


Нагадаємо, під час комендантської години пересуватися вулицями громади можуть лише ті, хто має відповідні перепустки, — представники аварійно-рятувальних служб, правоохоронці, військові та працівники підприємств критичної інфраструктури. При цьому обов’язково потрібно мати при собі документи, що посвідчують особу. Контролюють дотримання комендантської години поліцейські та військові.


Роботу закладів торгівлі у Новоград-Волинській громаді дозволено до 19:00.


Підготував Олег БРЮХАНОВ