«Докладімо зусиль, щоб у чистому та охайному місті зустріти наших переможців!»

«Докладімо зусиль, щоб у чистому та охайному місті зустріти наших переможців!»

Розпочався місячник благоустрою. Відповідне розпорядження від 23 березня №69 (о) «Про проведення весняної толоки на території Новоград-Волинської міської територіальної громади» підписав міський голова Микола Боровець. Заходи з благоустрою розпочалися 24 березня і триватимуть, відповідно до запланованого, до 21 квітня.

Цьогорічна толока проходить у непростих умовах. Країна — у війні, чимало людей задіяно до оборони та волонтерства, багато хто тимчасово виїхав за межі громади, бюджетні видатки спрямовуються на захищені статті та на якісніше забезпечення всім необхідним захисників. Тому, як повідомили в органах місцевого самоврядування, видатків на квіти-саджанці та інший «марафет» особливо не передбачається.

Тож, нині, як ніколи, комунальники сподіваються на підтримку громади.

«Шановні мешканці міста, підприємства, установи та організації, незалежно від форм власності, об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, суб’єкти підприємницької діяльності, просимо вас долучитися до прибирання своїх прилеглих та закріплених територій. Докладімо максимум зусиль, щоб гідно, у чистому та охайному місті, зустріти наших переможців!» — закликало управління житлово-комунального господарства міської ради.

Під час весняної толоки проводитимуться роботи щодо приведення в належний санітарний стан парків, скверів, кладовищ, вулиць, зупинок громадського транспорту, ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, очищення від сміття берегів водойм та зелених насаджень.

2 та 9 квітня заплановано провести Дні благоустрою, в межах яких відбудеться висадка дерев. «До участі запрошуємо всіх жителів громади!» — пише міська рада.

Відповідні комплекси робіт буде проведено й на територіях старостинських округів.

«Щодо питань вивезення сміття можна звертатися до ТОВ «Міськкомунсервіс» за телефонами: (04141) 3-85-90, (093) 058-84-32», — додають в управлінні ЖКГ.

Олег БРЮХАНОВ


Фото автора