Повідомлено про підозру у збуті наркотичних засобів

За погодженням із прокурорами Новоград-Волинської окружної прокуратури місцевому жителю повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні і збуті психотропних речовин та особливо небезпечних наркотичних засобів, вчинених за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 307 КК України).

Слідство встановило, що незаконною торгівлею психотропів та наркотиків займався 27-річний новоград-волинець. Із «постачальником» товару підозрюваний контактував через додаток соцмережі, отримуючи від нього вказівки щодо місцезнаходження розфасованої партії наркотичних засобів та психотропних речовин, які розносив по закладках, за що отримував гроші.

Правоохоронці встановили, що протягом лютого цього року на території Новограда-Волинського та Коростеня фігурант справи розклав клієнтам 27 доз наркотичних засобів та психотропних речовин. Частину приготовлених для розкладок доз виявили та вилучили у помешканні підозрюваного. Наразі проведені відповідні судові експертизи.

Досудове розслідування, за процесуального керівництва окружної прокуратури, проводило Новоград-Волинське райуправління поліції. За вказаний злочин особі загрожує покарання — до 10 років по- збавлення волі.

Новоград-Волинська
окружна прокуратура