У ДТП травмувалися жінка та дитина

У ДТП травмувалися жінка та дитина

Дорожньо-транспортна пригода сталася 25 липня, близько 09:45, на 242-му км автодороги «Київ-Чоп». У результаті зіткнення з причепом-цистерною тілесні ушкодження отримали водійка автівки та 7-річна дівчинка.

Попередньо, водій автомобіля «Toyota Rav4», 40-річна жителька Києва, рухаючись автошляхом між селами Великий Молодьків та Пилиповичі Новоград-Волинського району, допустила зіткнення із причепом-цистерною трактора «Т-150», під керуванням 60-річного жителя Рівненської області, що рухався у попутному напрямку. Унаслідок інциденту трактор із причепом з’їхав у кювет та перекинувся.

У результаті ДТП водійка та пасажирка позашляховика, 7-річна дівчинка, отримала тілесні ушкодження. Дитина була ушпиталена до травматологічного відділення Новоград-Волинської лікарні.

Поліцейські встановлюють всі обставини події.

Правоохоронці вкотре нагадують водіям про необхідність суворого дотримання Правил дорожнього руху та заходів безпеки. Зокрема, варто користуватися пасками безпеки, а дітей перевозити, використовуючи спеціальні засоби, що дозволять убезпечити їх від травмування, в разі дорожніх інцидентів.

Відділ комунікації поліції Житомирської області