Спортивне свято у Великій Горбаші

Спортивне свято у Великій Горбаші

До Дня незалежності України у с.Велика Горбаша відбулося районне спортивне свято, у якому взяли участь спортсмени з сіл Орепи, Жолобне, Ярунь, Гірки, Мала Горбаша, Кожушки, а також господарі — великогорбашівські спортсмени.
Привітно та з піснями зустрів учасників свята колектив громади Великої Горбаші, на чолі з сільським головою Володимиром Свірщуком та художнім керівником Миколою Денисюком.
Після відкриття свята, на якому були присутні перший заступник голови районної державної адміністрації Наталія Даниленко та завідуючий сектором сім’ї, молоді та спорту РДА Віктор Дейнека, на спортивних майданчиках Великогорбашівської школи проведено змагання з міні-футболу (юнаки, юніори, дівчата), гирьового спорту (юнаки, дівчата), підтягування на перекладині (юнаки).
Переможцями спортивного свята стали: з міні-футболу серед юнаків (6-9 класи) — команда Гірківської ЗОШ І-ІІст., серед юніорів — команда с.Велика Горбаша, серед дівчат — команда Великогорбашівської ЗОШ І-ІІст.; з гирьового спорту серед чоловіків — Дмитро Кондратюк (В.Горбаша), серед дівчат — Вікторія Лопатюк (с.Ярунь), підтягування з результатом 28 разів — Степан Тонюк (с.Велика Горбаша).
Переможці і призери змагань були нагороджені грошовими винагородами РДА.
Сектор сім’ї, молоді та спорту РДА дякує тренеру-викладачу районної ДЮСШ Віктору Рудницькому, вчителям фізичного виховання Степану Лобащуку, Ярославу Вращуку, Ганні Шокур, ветерану В’ячеславу Стародубу — за підготовку вихованців, а вчителю Миколі Денисюку — за належну підготовку спортивних майданчиків.
П.ПОДКАУРА, головний спеціаліст сектору сім’ї, молоді та спорту РДА