СОНЯЧНЕ КОЛО-2009

СОНЯЧНЕ КОЛО-2009

Хоча за вікном і початок зими, а в міському Палаці культури яскраво грало своїми променями «Сонячне коло». Вже в 13-те на сцені міського Палацу культури відбувся конкурс виконавців естрадної пісні.


Хоча 13 вважається і нещасливим числом, — для переможців цього конкурсу цей день був найвдалішим.
Так у молодшій віковій категорії I-е місце виборов Віталій Попов, II — Ірина Блізнікова, III — наймолодший учасник конкурсу Влад Суслов.
У старшій: І — Альона Храбан, II — Анна Возняк, III — Олеся Чубова.
Цьогорічний конкурс взагалі був не просто багатий на таланти: журі у складі начальника відділу культури та туризму міської ради Людмили Петрівни Гамми, начальника гарнізонного Будинку офіцерів Володимира Михайловича Опанасика, заступника начальника відділу культури та туризму міської ради Лариси Вікторівни Заєць, керівника народного чоловічого вокального ансамблю «Хміль», керівника знаного в місті хору ветеранів війни та праці, заслуженого працівника культури України Миколи Миколайовича Куркача, на чолі журі — керівник народного дитячого фольклорного ансамблю «Ордана» та народного вокального жіночого тріо «Віра» — заслужений працівник культури України Віра Юріївна Матвійчук, довго не могло вирішити, — хто ж таки переміг у конкурсі. Усі учасники мали хорошу підготовку і гідно виступали на сцені. Легко і невимушено, яскраво виступав дует «МІС»: Марія Смоляр та Софія Бендер, цікаві виступи були у Світлани Дідик, Крістіни Тимощук, Анни Сингаєвської, Вікторії Сингаєвської, підкорила глядачів своїм виступом Юлія Краля.
Взагалі сам конкурс пройшов на «одному диханні». Дякуючи високому рівню підготовки конкурсантів, глядач навіть не помітив, що програма йшла аж цілих чотири години! Адже виступав на сцені 21 конкурсант, і кожен співав по дві конкурсні пісні. Ще раз дякуємо учасникам конкурсу за участь, усім, хто готував конкурсантів до конкурсу. Це прекрасно, що у нас, у Звягелі, так багато талановитих гарних дітей. І конкурс виконавців естрадної пісні «Сонячне коло» лише ще раз підтверджує: Україна — наша співоча країна!
Запрошує на наступний рік знову взяти участь у конкурсі, усіх талановитих та співочих, режисер та ведуча конкурсу «Сонячне коло» Олена Тимощук.
Фото Віктора ТИМОЩУКА