КОНКУРС НА КРАЩИЙ ПОЕТИЧНИЙ ТВІР

Міська централізована бібліотечна система запрошує молодь віком від 14 до 17 років взяти участь у Всеукраїнському конкурсі «О мово моя, душа голосна України», що проходить у рамках Міжнародного року мов.
Для участі в конкурсі потрібно представити і продекламувати три вірші: про рідну мову, про Батьківщину, про природу Полісся, а також скласти невеликий вірш на задану тему на підсумковому зібранні конкурсантів.
Журі оцінюватиме творчий підхід, стиль, змістовність та майстерність кожного учасника.
Перший (відбірковий) тур на місцевому рівні проходить з 1 по 30 вересня 2008 року. Переможці отримають призи, а найкращі три роботи буде відправлено для подальшої участі у конкурсі до Житомирської обласної юнацької бібліотеки.
Кращі твори будуть надруковані у збірці «Юноцвіт» Державної бібліотеки України для юнацтва та в журналі «Косень» Житомирської обласної організації Спілки письменників України, на сторінках місцевих газет, а також на сайті обласної бібліотеки для юнацтва Житомирської обласної ради.
Роботи приймаються у бібліотеках міста за адресами: пл.Лесі Українки, 1 (приміщення Будинку культури), т.5-30-78; вул. Соборності, 4, т.5-20-63; вул.Кірова, 54, т.2-14-96; вул.50 років Жовтня, 75; вул.Дружби, 127; вул.Пархоменка, 74, т.2-28-72.
В.МИХАЦЬКА, директор міської централізованої бібліотечної системи