Є новий спортивний зал! Чекаємо нових перемог

Є новий спортивний зал! Чекаємо нових перемог

\"ЄМинулої п’ятниці колишній кінотеатр імені Щорса остаточно набув вигляду молодіжного спортивно-розважального комплексу. Рівно рік тому у добротній будівлі у центрі міста, яку новоградці «по-старинці» називають кінотеатром, створено Молодіжний центр. І ось, 21 грудня, в одному з приміщень центру, яке ще відносно недавно слугувало місцем для проведення дискотек і виставок-розпродажів, відкрито спортивний зал. Непересічну подію в житті міста вшанував увагою міський голова, депутати міської ради, спортивний бомонд міста.
\"ЄНапередодні відкриття, у четвер, місцеві працівники МНС старанно і ретельно, за допомогою спецтехніки, очистили покрівлю будівлі від велетенських бурульок, що висіли тут ще з початку снігопадів і холодів. Хто не знав про відкриття — міг би здогадатися: завтра у цій будівлі відбудеться щось важливе і значиме.
На важливості події наголошував кожен із виступаючих. «Коли мене запитують: що таке щастя, я відповідаю: ось воно щастя — перерізати стрічки, відкриваючи важливі для міста промислові чи соціально-культурні об’єкти», — зауважив міський голова Володимир ЗАГРИВИЙ. «Вперед — у 2013 рік, який буде для міста кращим, ніж попередній», — у кожному виступі міського голови звучав оптимізм.
Із вітальними словами виступили віце-президент Житомирської обласної федерації боксу Олег Осецький, голова постійної депутатської комісії міської ради з питань освіти, культури, спорту та туризму Віктор Мельник, депутат міської ради Сергій Усенко, намісник Свято-Троїцького кафедрального собору протоієрей Валентин Мороз та інші. Лейтмотивом виступів прозвучали побажання для тренерів і молоді й надалі досягати високих спортивних результатів, а також надія, що молодіжна активність із відкриттям подібних об’єктів дедалі більше буде спрямована у правильне русло.
\"ЄУ новоствореному спортивному залі встановлено сучасний боксерський ринг. Президент міської федерації боксу Леонід Плісак, який багато років уболівав, аби в місті нарешті з’явилася інфраструктура такого рівня, покладає надії, що відтепер у нас можна буде проводити представницькі турніри з боксу та інших видів єдиноборств. «Будемо виправдовувати покладену на нас, спортсменів, високу довіру», — подякувавши владі, відповів на привітання й побажання Леонід Плісак.
Спортивний зал — доволі широкопрофільний. Тут матимуть змогу відточувати свою спортивну майстерність представники багатьох видів бойових мистецтв, що власне вони й продемонстрували у показових виступах.
\"ЄА наступного дня місцеві вихованці секції боксу випробували боксерський ринг по-справжньому. Тут було проведено перший чемпіонат міста з боксу.
Залишається додати, що на переоблаштування будівлі колишнього кінотеатру під Молодіжний центр було витрачено близько двох мільйонів гривень.
Олег БРЮХАНОВ
Фото Володимира ПОТАЙЧУКА