Усі населені пункти району об’єднають у шість громад?

Усі населені пункти району об’єднають у шість громад?

30 червня засідала робоча група з розроблення перспективного плану формування територіальних громад Новоград-Волинського району. Окрім членів робочої групи, були також присутні сільські та селищний голови.
\"Усі

Обговорення було напруженим, кожну пропозицію робоча група ретельно розглядала, вираховували не тільки економічні показники запропонованих громад, але й зважали на зручність для населення.
Попри всі складнощі, робоча група проголосувала за новий перспективний план формування територіальних громад району, який буде представлений в області.
План включає 6 терито­ріальних громад, а саме:

  1. Городницька (Червоновільська, Броницькогутянська, Кленівська, Лучицька сільські ради та Городницька селищна рада);

  2. Піщівська (Суховільська, Повчинська, Піщівська, Середньодеражнянська, Дідовицька, Косенівська та Токарівська сільські ради);

  3. Чижівська (Курчицька, Малоцвілянська, Красилівська, Наталівська та Чижівська сільські ради);

  4. Ярунська (Велико­мо­лодь­ківська, Пилиповиць­ка, Майстрівська, Ярунська, Жолобненська, Велико­горбашівська, Тернівська, Колодянська та Орепівська сільські ради);

  5. Новоград-Волинська (Суслівська, Стриївська, Гульська, Киянська, Киківська сільські ради та м.Новоград-Волинський);

  6. Романівська (Фе­дорів­ська, Тупалецька, Брониківська, Барвинівська, Лебедівська, Кам’яномайданська, Полія­нів­ська, Несолонська, та Новоро­манівська сільські ради).


Сектор інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю РДА

Запрошуємо новоград-волинців взяти участь у громадському обговоренні з питання добровільного об’єднання суміжних Новоград-Волинської та Наталівської територіальних громад, згідно із Законом України «Про добровільне об’єднання територіальних громад». Громадське обговорення відбудеться 7 липня 2015 року, о 15:00, у великій залі Будинку рад.
Міська рада