Прощання міста зі своїми Героями

Прощання міста зі своїми Героями

31 жовтня став чорним днем для всіх, хто знав Юрія Волкова (1989 р.н.) та Руслана Бабівського (1972 р.н.). Цього дня у 31-му гарнізонному Будинку офіцерів відбулося прощання із загиблими солдатами військової служби за контрактом в/ч польова пошта В 2803. Попрощатися з Героями прийшли представники міської та районної влади, бойові побратими, друзі, родичі, небайдужі громадяни. Була велика кількість людей, йшов дощ, Новоград-Волинський вкотре оплакував своїх синів…
28 жовтня під час мінометного обстрілу в зоні АТО під Широкіно обірвалось життя Руслана Бабівського. Його військовий побратим Юрій Волков був важкопоранений та помер 29 жовтня у Маріупольській лікарні.
— Від імені міської влади, депутатського корпусу, виконавчого комітету міської ради та себе особисто висловлюю щирі співчуття з приводу непоправної втрати — загибелі в зоні АТО Юрія та Руслана, — сказав у прощальній промові міський голова. — Не знайдеться таких слів, якими було б втішити величезне горе, яке прийшло в обидві родини. Ми — у скорботі разом із рідними та близькими, це — наша спільна втрата».
Поховали військових побратимів у Новограді-Волинському на «Алеї слави» міського кладовища.
Вічна пам’ять загиблим Героям!
Відділ інформації та зв’язків із громадськістю міської ради