З ДНЕМ ЗАХИСНИКА ВІТЧИЗНИ!

ДОРОГІ ЗЕМЛЯКИ!
Прийміть щирі вітання зі святом, що є уособленням доблесті і героїзму поколінь,— Днем захисника Вітчизни.
Ми виросли з цим святом, дорослішали і мужніли, беручи за приклад героїзм і відданість найкращих синів нашого народу.
Це визначна дата для всіх чоловіків, хто носить чи колись мав честь носити погони і військову форму, а також — для всіх жінок, які з тривогою і гордістю чекали і чекають на повернення своїх синів, братів, коханих.
Тож, з нагоди свята, бажаємо вам, шановні співгромадяни, а перш за все дорогим нашим ветеранам, щастя, здоров’я і бадьорості духу, впевненості у завтрашньому дні.
Нехай надихає нас на добрі справи немеркнуча сила ратного подвигу.
З шаною і повагою,
Володимир ЛИТВИН, голова Верховної Ради України
Микола РУДЧЕНКО, народний депутат

З ДНЕМ ЗАХИСНИКА ВІТЧИЗНИ, ШАНОВНІ НОВОГРАД-ВОЛИНЦІ!
Міцного здоров’я, щастя, веселого настрою, достатку, благополуччя вам та вашим родинам. Витримки, сили та мирного неба, віри у завтрашній день.
З повагою, П.ЛИТВИН, командувач військ Південного оперативного командування, генерал-лейтенант

ШАНОВНІ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІ, ВЕТЕРАНИ, ДОРОГІ НОВОГРАД-ВОЛИНЦІ!
Прийміть щирі вітання зі святом, що уособило доблесть і героїзм усіх поколінь нашого народу, оборонців та визволителів рідної землі, — Днем захисника Вітчизни!
У цей день ми вшановуємо всі покоління, які дали нам приклади мужності та героїзму, захищаючи Батьківщину від часів Запорізької січі до наших днів.
У цей святковий день бажаю вам щастя, здоров’я і бадьорості духу, впевненості у собі і своїй Вітчизні.
Бажаю Вам незламної волі, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я, звершення всіх Ваших мрій і побажань, високих досягнень у нелегкій праці на благо держави.
З повагою, міський голова М.П.БОРОВЕЦЬ

ШАНОВНІ ВЕТЕРАНИ ВІЙНИ ТА ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ, ОФІЦЕРИ І ПРАПОРЩИКИ, СЕРЖАНТИ І СОЛДАТИ!
Прийміть найщиріші вітання з Днем захисника Вітчизни. Висловлюємо вдячність ветеранам війни та Збройних сил України за безмежну мужність, відвагу і героїзм в ім’я України.
Славні традиції батьків та дідів сьогодні продовжує нове покоління захисників, які повсякденно зміцнюють обороноздатність держави та підвищують бойову готовність військових частин.
Бажаємо всім вам здоров’я, щастя, сімейного благополуччя, нових успіхів у шляхетній справі вірного служіння народові України!
Голова РДА Микола ІВАНЮК
Голова районної ради Віктор ГОНЧАРУК