День захисту дітей в умовах війни

День захисту дітей в умовах війни

У ресторані «Аль Капоне» відбулася дитяча вечірка з нагоди Дня захисту дітей. Організатором став міський центр соціальних служб, провели захід для дітей загиблих захисників України. Цікаво, що меценати підтримали задум, надавши свої послуги безкоштовно. Це засвідчило: разом можна робити корисні справи.

«Ніхто не відмовився долучитися. Усі настільки молодці, адже добри справи викликають повагу», — поділилася враженнями від співпраці з благодійниками директор міського центру соціальних служб Олена Котова.

\"День

Колектив «Аль Капоне» пригостив малечу смачними стравами та напоями, ТОВ «АЙС ТІМ» — морозивом, аніматори «Smile NV» організували цікаве дитяче дозвілля, а фотограф Наталія Гічун подарувала професійний фотосет на згадку.

Заступник міського голови Ірина Гудзь подякувала меценатам та ЗСУ, які дозволяють проводити подібні заходи. Побажала дітям читати багато казок, багато мріяти і замовляти бажання: «Ми за мир і за те, щоб наші діти жили в гарній та щасливій країні. Нам дуже хочеться, щоб усі діти росли щасливими, навчалися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали чудовими батьками та громадянами своєї країни».

\"День

\"День

\"День

Аніматори влаштували дітям ігри та забави, разом співали пісні, танцювали та виконували різні завдання, а за це учасники отримали подарунки.

\"День

«Дякуємо всім, хто зробив дітей щасливішими. Все буде Україна!», — подякували організатори свята.

\"День

\"День

\"День

День захисту українських дітей цьогоріч знову відбувається в умовах повномасштабної війни. Наші діти справді потребують підтримки і захисту, бо не таке дитинство має в них бути. На жаль, сьогодні реалії дуже жорстокі, тому так багато сумних очей навколо. Віримо, що жах війни якнайшвидше закінчиться, і дитинство справді буде щасливим.

Юлія КЛИМЧУК