ПФК «Звягель» стартував із перемог  у Кубку України і в Другій лізі чемпіонату

ПФК «Звягель» стартував із перемог у Кубку України і в Другій лізі чемпіонату

Оновлений і підсилений у міжсезоння ПФК «Звягель» під керівництвом іменитого тренера Юрія Максимова розпочав офіційний сезон 2023-2024 із двох перемог.




\"ПФК

Уперше в історії ПФК «Звягель» став учасником Кубку України. Дебют виявився більш, ніж переконливий: на домашньому стадіоні «Авангард» звягеляни з рахунком 5:0 розгромили СК «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка).

Дублем відзначився Артур Ващишин, по одному голу — в активі Данила Волинця, Максима Майтака й Андрія Нестерова. Причому, двічі ПФК «Звягель» вразив ворота вже у компенсований до другого тайму час.

У наступному, третьому раунді Кубку України жереб визначив у суперники ПФК «Звягель» клуб «ЮКСА» — столичного дебютанта Другої ліги чемпіонату України.

Як інформує офіційна сторінка ПФК «Звягель» у Фейсбуці, майбутні суперники звягелян стартували в Кубку України ще з першого попереднього етапу, де в серії пенальті здолали «Штурм» (Іванків). А в наступному раунді, також у післяматчевій лотереї, пройшли чинних чемпіонів Другої ліги — «Ниву» з Бузової!

Звітний раунд складатиметься з одного поєдинку, який ПФК «Звягель» проведе вдома. Базова дата — 15 серпня.

До слова, перемога «Звягеля» у Кубку України над «Чайкою» (5:0) стала найбільш крупною для клубу в професійній футбольній історії.

\"ПФК




6 серпня матчем у Вінниці проти тамтешньої «Ниви» ПФК «Звягель» розпочав сезон Другої ліги чемпіонату України. Гра знову завершилася крупною перемогою звягелян, але з нетиповим для футболу рахунком — 7:4 (перший тайм — 4:1).

Хет-трик — в активі Артура Ващишина. Дублями відзначилися Денис Ндукве і Богдан Оринчак.

«Уперше в професійній історії клубу «Звягель» пропустив чотири голи в офіційному матчі, однак і вперше забив одразу сім!» — прокоментували подію на офіційній сторінці клубу у Фейсбуці.

Шалений початок сезону для ПФК «Звягель» продовжиться щільним графіком.

Наступний поєдинок у Другій лізі чемпіонату України звягеляни проведуть вже у п’ятницю, 11 серпня. У домашньому поєдинку підопічні Юрія Максимова зустрінуться із ФК «Тростянець» із Сумщини — колективом, який після паузи через війну повертається до змагань у нашому дивізіоні.

Матч відбудеться у Звягелі на стадіоні «Авангард». Початок — о 14:30.

Олег БРЮХАНОВ
Фото ПФК «Звягель»